21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Με μια Harley έφυγε από το Νicosia Mall, η τυχερή του διαγωνισμού των Public

    public cyprus harley (Small)

    Τη νέα Harley Davidson Street Rod πήρε σπίτι της η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού του καταστήματος των Public στο Νicosia Mall, που διοργανωθηκε με αφορμή τα εγκαίνια του 6ου καταστήματος των Public στην Κύπρο. Συμμετοχή στο διαγωνισμό που ξεκίνησε την 1η Δεκεμβρίου, εξασφάλιζαν όλοι οι πελάτες του καταστήματος Public στο Nicosia Mall, με την αγορά προϊόντων οποιασδήποτε αξίας και τη συμπλήρωση της ειδικής φόρμας με τα στοιχεία τους.

    Νικήτρια αναδείχθηκε η Aθηνά Τσιαμούρου από τη Λευκωσία η οποία παρέλαβε το δώρο της , σε τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο νέο εντυπωσιακό κατάστημα των Public στο Νicosia Mall. Παραλαμβάνοντας τη μοτοσυκλέτα, η υπερτυχερή του διαγωνισμού χωρίς να κρύψει τη χαρά της για το σπουδαίο δώρο που κέρδισε, ευχαρίστησε τα Public που της έδωσαν την ευκαιρία να οδηγήσει και να πάρει σπίτι της, το νέο μοντέρνο μοντέλο της Harley.

    Σε δηλώσεις του κατά την παράδοση της Harley Davidson, ο Ιπποκράτης Κουρκούμπας, Διευθυντής Μάρκετινγκ Public Κύπρου ανέφερε: «Ως ελάχιστη ανταπόδοση της εμπιστοσύνης που μας δείχνει το Κυπριακό κοινό στα 11 χρόνια παρουσίας μας στην Κύπρο, τα Public προσφέρουν πλούσια δώρα σε μεγάλους διαγωνισμούς. Δεν μπορούσαμε να χάσουμε την ευκαιρία που μας δόθηκε με τα εγκαίνια του καινούργιου καταστήματος μας στο Nicosia Mall και έτσι αποφασίσαμε να προσφέρουμε αυτό το πρωτότυπο δώρο. Να ευχηθούμε στη νικήτρια να οδηγεί με ασφάλεια την μοτοσυκλέτα της και να είναι καλοτάξιδη».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles