21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Με μόνιμο «στίγμα» θα τιμωρούνται οι cheaters στο Outriders

    Το Outriders είναι ένα ενδιαφέρον action RPG που περιμένουμε σε λίγες μέρες, μετρώντας ήδη… εκατομμύρια παίκτες στο demo. Επειδή όμως το δέλεαρ του cheating είναι πάντα εκεί, η εταιρεία που ανέπτυξε το παιχνίδι, η People Can Fly, έχει εξ αρχής πάρει δρακόντεια μέτρα προς αποφυγή της αδικίας. Συγκεκριμένα, για όποιον βρεθεί να εφαρμόζει cheats στο gameplay, θα εμφανίζεται στην οθόνη του ένα διακριτικό αλλά μόνιμο watermark, που δηλώνει ότι αυτός ο παίκτης έχει προσπαθήσει να «κλέψει». Αυτό δεν είναι μόνο… επαρκώς ενοχλητικό, αλλά αποτελεί μία αποτελεσματική τιμωρία για τους youtubers που ίσως προσπαθήσουν να μαζέψουν views για επιτεύγματα που δεν κατάφεραν δίκαια. Επίσης δεν θα τους επιτρέπεται να παίξουν συνεργατικά με άλλους gamers. Όσο για όσους έχουν κάνει ήδη cheat στο demo, θα πρέπει να διαγράψουν τελείως τους χαρακτήρες τους και να κάνουν «καθαρή αρχή» στην τελική έκδοση. Μάλιστα, για να ξέρετε τι ακριβώς πρέπει να αποφεύγετε, η People Can Fly δημοσίευσε συγκεκριμένη λίστα.

    • Τρέχοντας το παιχνίδι σε PC χωρίς να είναι ενεργοποιημένη η εφαρμογή Easy Anti Cheat.
    • Πειράζοντας τα αρχεία του παιχνιδιού για να ενισχύσετε το επίπεδο, τις ικανότητες τον εξοπλισμό και το πορτοφόλι του χαρακτήρα σας.
    • Πειράζοντας το «ρολόι» του παιχνιδιού για να μειώσετε το cooldown σε αποστολές και εμπόρους.
    • Χρησιμοποιώντας trainers, δηλαδή τρίτα προγράμματα που ενεργοποιούν cheats στη μνήμη, χωρίς επέμβαση στα αρχεία του παιχνιδιού.
    • Χρησιμοποιώντας διάφορα προγράμματα επέμβασης στο gameplay, όπως διευκόλυνση στόχευσης ή διαφάνεια / διαπερατότητα τοίχων.
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles