19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Με νέες κατηγορίες επιχειρήσεων εμπλουτίζεται το Σήμα “Taste Cyprus”

    Ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες από το Υφυπουργείο Τουρισμού η επικαιροποίηση της  ιστοσελίδας www.delightfulcyprus.com, στο πλαίσιο αναβάθμισης του Συμφώνου Ανάδειξης της  Κυπριακής Γαστρονομίας «Taste Cyprus».

    Με το Σήμα «TASTE CYPRUS DELIGHTFUL JOURNEYS» μπορούν να πιστοποιηθούν συγκεκριμένες κατηγορίες επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο και επιθυμούν να γίνουν πρεσβευτές της γαστρονομικής ταυτότητάς της, όπως : Εστιατόρια και ταβέρνες (τόσο εντός όσο και εκτός ξενοδοχειακών επιχειρήσεων), επισκέψιμες μονάδες παραγωγής τοπικών προϊόντων διατροφής και Καταστήματα πώλησης τοπικών προϊόντων διατροφής.

    Μέχρι σήμερα έχουν πιστοποιηθεί πέραν των 80 επιχειρήσεων, ενώ όσες επιχειρήσεις εμπίπτουν στις πιο πάνω κατηγορίες μπορούν να αιτηθούν απόκτηση του Σήματος στην ιστοσελίδα https://www.delightfulcyprus.com/aitisi-apoktisi-simatos/. Να σημειωθεί ότι η απόκτηση του σήματος «TASTE CYPRUS DELIGHTFUL JOURNEYS δεν συνεπάγεται οποιοδήποτε οικονομικό κόστος.

    Τέλος ,  το Υφυπουργείο Τουρισμού αναμένεται να προχωρήσει σύντομα και σε πιστοποιήσεις εστιατορίων με τα Σήματα Πιστοποίησης (Labels) “Cyprus Breakfast” και “Vegan-Friendly”, που επίσης προωθούνται στα πλαίσια της αναβάθμισης και του εμπλουτισμού της γαστρονομικής εμπειρίας που προσφέρει ο προορισμός.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles