21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Με πρωτοβουλία της ΜΤΝ αναβιώνει ένα σημαντικό πάρκο της πρωτεύουσας!

    MTN park pallouriotissa 2

    Καθοριστική ήταν η συμβολή της MTN στην διαμόρφωση του νέου Πάρκου Παλλουριώτισσας, που έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικών παρεμβάσεων της εταιρείας με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την αναβάθμιση της καθημερινότητάς τους.

    Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία της MTN, το πάρκο Παλλουριώτισσας, έχει ριζικά ανασχεδιαστεί και επαναδιαμορφωθεί ώστε να συνδυάζει την άνεση και τη φιλικότητα με τη σύγχρονη τεχνολογία: Το πάρκο περιέχει άφθονο πράσινο, διαδρόμους περιπάτου, φυτά και λουλούδια, μια ολοκαίνουρια παιδική χαρά, καθαρά παγκάκια για ξεκούραση, αλλά και δωρεάν πρόσβαση στο ασύλληπτα γρήγορο δίκτυο MTN WiFi.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 26 Ιουνίου, το πάρκο υποδέχεται οικογένειες, παιδιά, περιπατητές και αθλούμενους που, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι, αναζητούν έναν χώρο δροσιάς, διασκέδασης και ηρεμίας.

    Ο CEO της MTN, κ. Philip Van Dalsen, αναφερόμενος στο θέμα αυτό, δήλωσε σχετικά «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί, μετά από συντονισμένες προσπάθειες και με τη συνεργασία των φορέων της περιοχής, δημιουργήσαμε έναν υποδειγματικό δημόσιο χώρο αναψυχής, ανακαινισμένο αποκλειστικά με δική μας δαπάνη. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην κοινωνία με προγράμματα που έχουν πραγματικό αντίκρισμα στις ζωές των ανθρώπων».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles