12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Με τα νέα HUAWEI routers AX3 με WiFi 6 Plus απολαμβάνετε τις δυνατότητες των συσκευών σας στο μέγιστο!

    Το πρώτο Wi-Fi 6 Plus router είναι γεγονός! To νέο router της Huawei WiFi AX3 είναι εδώ, διατίθεται σε δύο μοντέλα, quad core και dual core και με κάθε προπαραγγελία του προσφέρεται άλλο ένα Huawei router δώρο, για μέγιστη ισχύ σήματος σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού ή του γραφείου.

    Όσο οι καιροί αλλάζουν και οι εξελίξεις τρέχουν, η σταθερή και αξιόπιστη σύνδεση στο Internet μετατρέπεται σε απολύτως επιτακτική ανάγκη. Κι όσο το οικιακό δίκτυο φορτώνεται διαρκώς με νέες συσκευές και ολοένα και περισσότερους χρήστες, πολλοί καταναλωτές γρήγορα έρχονται αντιμέτωποι με πολλαπλά προβλήματα σύνδεσης: χαμηλή ταχύτητα, διακοπές κατά τη διάρκεια συσκέψεων μέσω video, καθυστερήσεις στο ανέβασμα ή κατέβασμα αρχείων, μεταβολές στο σήμα όταν συνδέονται ταυτόχρονα πολλά άτομα ή και απώλεια σήματος από δωμάτιο σε δωμάτιο. Αυτό που η πλειονότητα των χρηστών αργεί να συνειδητοποιήσει, είναι πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η αναξιοπιστία της οικιακής τους σύνδεσης να μην οφείλεται στον υπολογιστή τους, το κινητό τους ή τον εκάστοτε πάροχο Internet, αλλά στο router τους, μια συσκευή τόσο κομβική για την ποιότητα σύνδεσης, την οποία ενδεχομένως έχουν χρόνια να αντικαταστήσουν.

    Η Huawei, που δεν σταματά ποτέ να αφουγκράζεται τις ανάγκες των καταναλωτών και να προτείνει λύσεις που διευκολύνουν την καθημερινότητα, λανσάρει το Huawei WiFi AX3, το πρώτο router με τεχνολογία WiFi 6 Plus, χάρη στο οποίο οι κατοικίες και οι χώροι εργασίας των χρηστών μεταμορφώνονται σε οπλισμένα οχυρά διαδικτυακής ισχύος και ασφάλειας. Το κορυφαίο νέο router της Huawei κυκλοφορεί από την 1η Σεπτεμβρίου σε δύο μοντέλα και μάλιστα όσοι το προπαραγγείλουν μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei μέχρι και 9 Σεπτεμβρίου θα αποκτήσουν άλλο ένα Huawei router δώρο! Συγκεκριμένα, κάθε προπαραγγελία του quad-core μοντέλου του Huawei WiFi AX3 συνοδεύεται με δώρο το Huawei router WS5200-20, ενώ όσοι προπαραγγείλουν τo dual-core μοντέλο, θα λάβουν ως δώρο και το Huawei router WS318n-21.  Εκμεταλλευτείτε τη μοναδική αυτή προσφορά και βάλτε οριστικό τέλος στα προβλήματα σύνδεσης, την αποδυνάμωση σήματος από δωμάτιο σε δωμάτιο και τις συνεχείς διακοπές λόγω υπερφόρτωσης δικτύου!

    Η τεχνολογική υπεροχή του WiFi 6 Plus

    Το Huawei WiFi AX3 είναι το πρώτο router επιπέδου WiFi 6 Plus. Τι σημαίνει αυτό; 3 φορές καλύτερη ταχύτητα, 4 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα δικτύου, περιορισμός καθυστερήσεων κατά ⅔ και 30% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

    • Ταχύτητα 3 X: Με εύρος ζώνης 1024-QAM και 160 MHz, η συνολική ταχύτητα του Wi-Fi 6 ενισχύεται σημαντικά
    • Μεγαλύτερη χωρητικότητα 4 X: Το Wi-Fi 6 (με OFDMA) επιτρέπει στο δρομολογητή να συνδέει περισσότερες συσκευές ταυτόχρονα μειώνοντας την επιβράδυνση.
    • 2/3 Latency: Το Wi-Fi 6 σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε ταχύτερη απόκριση κατά τη σύνδεση σε πολλαπλές συσκευές.
    • 30% μειωμένη κατανάλωση ενέργειας: Διαπραγματευτείτε το χρόνο αφύπνισης μεταξύ συνδεδεμένων συσκευών για να αποφύγετε την κατανάλωση ενέργειας ενώ περιμένετε ή βρίσκεστε σε κατάσταση αναμονής.

    Στην quad-core έκδοσή του το Huawei WiFi AX3 είναι εξοπλισμένο με το πανίσχυρο chipset της Huawei 1.4 GHz Gigahome CPU (computing power 12880 DMIPS), το οποίο αποδίδει μέγιστη ταχύτητα και σταθερότητα δικτύου*, ενώ καταφέρνει να αψηφήσει τοίχους και άλλα αρχιτεκτονικά εμπόδια, έτσι ώστε να μην αποδυναμώνεται το σήμα από δωμάτιο σε δωμάτιο. Επιπλέον, το quad-core router διαθέτει τέσσερις ενισχυτές σήματος και το dual-core δύο, για εγγυημένη κάλυψη πολλών τετραγωνικών μέτρων. Τέλος, το  Huawei WiFi AX3 έχει τη δυνατότητα να κάνει pairing με αντίστοιχα ή παλιότερα μοντέλα router της Huawei (“mesh networking”), για ισχυρό σήμα κυριολεκτικά παντού μέσα στο σπίτι, χωρίς διακοπές αποσύνδεσης και επανασύνδεσης του κινητού από router σε router.

    *Χάρη στο εύρος ζώνης συχνοτήτων 1024-QAM και 160 MHz, η θεωρητική του ταχύτητα μπορεί να φτάσει τα 3000 Mbps (574 Mbps σε ζώνη 2,4 GHz και 2402 Mbps σε ζώνη 5 GHz).

    Η ευκολία του Huawei Share

    Βάλτε τέλος στους πολύπλοκους κωδικούς και τη σύγχυση που προκαλεί η εμφάνιση διαφορετικών δικτύων στο ίδιο κτίριο. Όσα Android τηλέφωνα διαθέτουν λειτουργία NFC μπορούν να συνδεθούν στο WiFi δίκτυο, ακουμπώντας απλά πάνω στο Huawei WiFi AX3 (quad-core). Έτσι, οι επισκέπτες σας δεν θα χρειάζεται πια να πληκτρολογούν δυσνόητους κωδικούς στα τηλέφωνά τους και εσείς δεν θα χρειάζεται να αναρωτηθείτε ξανά ποιο από όλα τα WiFi της πολυκατοικίας είναι το δικό σας!

    Ένα δίκτυο, πολλοί χρήστες

    Χάρη στο  Gigahome quad-core 1.4 GHz CPU (ή αντίστοιχα το Gigahome dual-core 1.2 GHz CPU), το επαναστατικό router της Huawei WiFi AX3 διατηρεί την ισχύ του σήματος ακόμα και όταν το δίκτυο είναι υπερ-φορτωμένο. Η Wi-Fi 6 OFDMA Multi-user Technology επιτρέπει σε πολλαπλές συσκευές να μοιράζονται το ίδιο φάσμα ταυτόχρονα (4 συσκευές μάξιμουμ στα 2,4 GHz, 16 στα 5 GHz).

    Ασφαλές δίκτυο, με τη σφραγίδα HUAWEI HomeSec

    Το Huawei WiFi AX3 έχει λάβει όλες τις σχετικές πιστοποιήσεις και είναι εξοπλισμένο με προηγμένα χαρακτηριστικά που του επιτρέπουν να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά παραβιάσεις και απόπειρες hacking.

    Σχετικά με τις προπαραγγελίες:

    • Τo Quad-core Huawei WiFi AX3 διατίθεται για προπαραγγελία από το δίκτυο επίσημων συνεργατών της Huawei (Γερμανός, Κωτσόβολος, Public, MediaMarkt) από 1 Σεπτεμβρίου έως και 9 Σεπτεμβρίου 2020, και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με δώρο το Huawei router WS5200-20.
    • Το Dual-core Huawei WiFi AX3 διατίθεται για προπαραγγελία από το δίκτυο επίσημων συνεργατών της Huawei (Γερμανός, Κωτσόβολος, Public, MediaMarkt) από 1 Σεπτεμβρίου έως και 9 Σεπτεμβρίου 2020, και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με δώρο το Huawei router WS318n-21. 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles