13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Με τα UltraGear monitors της LG, η νίκη θεωρείται δεδομένη!

    Η LG Electronics (LG) έχοντας ως στόχο να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού, προσφέρει μία ευρεία γκάμα gaming monitors, με πάνελ τεχνολογίας Nano IPS, για την πιο ρεαλιστική και καθηλωτική εμπειρία gaming.

    Τα monitors με την τεχνολογία Nano IPS και χρόνο απόκρισης επιπέδου πάνελ TN στο 1 ms (GtG), ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη με ταχύτητες που ξεπερνούν κάθε φαντασία. Παράλληλα, τα απίστευτα γραφικά και η καθαρή εικόνα «μεταφέρουν» τους gamers στο πεδίο δράσης για παιχνίδι χωρίς αλλοιώσεις και χωρίς τρέμουλο της εικόνας. Για ένα ομαλότερο και ταχύτερο παιχνίδι, που θα οδηγήσει στη νίκη, τα monitors UltraGear™ της LG με την τεχνολογία AMD FreeSync™ και ρυθμό ανανέωσης 144 Hz εξασφαλίζουν στον κάθε παίκτη μεγαλύτερη ευκρίνεια για πιο σίγουρη στόχευση.

    Επιπλέον, η ρύθμιση Black Stabilizer δίνει το πλεονέκτημα για επίθεση στο σκοτάδι. Ακόμα και τα πιο σκοτεινά σημεία γίνονται πλέον ορατά, ώστε ο παίκτης να αποφεύγει τους αντιπάλους. Η δυνατότητα ρύθμισης φωτισμού περιβάλλοντος μέσω της λειτουργίας Lightning Sphere 2.0, έρχεται να ολοκληρώσει την ασύγκριτη gaming ατμόσφαιρα.

    Χάρη στον αξεπέραστο σχεδιασμό τους με ρυθμιζόμενη βάση και προσαρμοζόμενη κλίση, στο ύψος και στην περιστροφή της οθόνης, τα μοντέλα αυτά βελτιώνουν το παιχνίδι και το κάνουν συναρπαστικό και ταυτόχρονα πιο άνετο. Τέλος, η προηγμένη τεχνολογία απεικόνισης συγχρονίζει τους ρυθμούς ανανέωσης στην GPU της κάρτας γραφικών GeForce RTX και σε υπολογιστές με δυνατότητα GTX.

    Όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και εγγύηση 0 pixel.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles