19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Με Taxibeat και Visa το ταξί είναι τώρα 20% φθηνότερο

    Το Taxibeat συνεργάζεται με τη Visa και προσφέρει έκπτωση 20% σε κάθε διαδρομή ταξί που εξοφλείται με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Visa, από σήμερα και μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

    Visa-Taxibeat-GR

    Η προσφορά ισχύει για όλους τους επιβάτες του Taxibeat που χρησιμοποιούν την τελευταία έκδοση της εφαρμογής (7.8), σε όλα τα σημεία που είναι διαθέσιμη η υπηρεσία του Taxibeat, 24 ώρες το 24ωρο.

    Ταξιδεύοντας με Taxibeat και Visa, ο επιβάτης έχει μια διαφορετική εμπειρία μετακίνησης καθώς καλεί ταξί και πληρώνει για τη διαδρομή του με το πάτημα ενός κουμπιού. Έτσι, κερδίζει σε χρόνο, άνεση, ευκολία και ασφάλεια. Και τώρα, κερδίζει και σε χρήματα. Ο χρήστης της εφαρμογής καταχωρεί την κάρτα του στο Taxibeat μία φορά και στη συνέχεια ταξιδεύει χωρίς να πρέπει να έχει μαζί του μετρητά, πορτοφόλι, ούτε κάν την ίδια την κάρτα. Το μόνο που χρειάζεται για να πληρώσει τη διαδρομή του είναι η συσκευή κινητού τηλεφώνου ή ταμπλέτα με την οποία έχει ήδη καλέσει Taxibeat. Μόλις ο επιβάτης ενεργοποιήσει την πιστωτική ή χρεωστική Visa κάρτα του ως τρόπο πληρωμής στην εφαρμογή, ο οδηγός του Taxibeat θα γνωρίζει ότι δεν πρέπει να ζητήσει μετρητά. Στο τέλος της διαδρομής, ο οδηγός καταχωρεί το ποσό που αναγράφεται στο ταξίμετρο μαζί με τυχόν πρόσθετα (αποσκευές, διόδια κλπ.) και η εξόφληση γίνεται ηλεκτρονικά.

    Με την ασφάλεια και την ευκολία των πληρωμών με Visa, το Taxibeat επιβραβεύει όσους επιλέγουν διαδρομές με την άνεση της online πληρωμής. Σημειώνεται ότι οι οδηγοί ταξί δεν επιβαρύνονται από τη συγκεκριμένη έκπτωση, καθώς πιστώνονται κανονικά το 100% του κομίστρου της διαδρομής, ενώ η έκπτωση καλύπτεται από τη Visa.

    Τι πρέπει να κάνει ο επιβάτης για να πληρώνει 20% φθηνότερα τις διαδρομές ταξί;

    • Ο επιβάτης πρέπει να εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση (7.8) της εφαρμογής του Taxibeat ή νεότερή της. Η προσφορά δεν ενεργοποιείται σε προηγούμενες εκδόσεις της εφαρμογής.
    • Μόλις ο επιβάτης ανοίξει την εφαρμογή, ένα μήνυμα θα τον ενημερώσει για την προσφορά και θα του δείξει τα βήματα για σύνδεση και πληρωμή μέσω κάρτας Visa.
    • Μόλις o χρήστης συνδέσει και ορίσει τη Visa του ως τρόπο πληρωμής, μπορεί να καλέσει κανονικά Taxibeat και θα πληρώνει 20% φθηνότερα τις διαδρομές του με Visa μέχρι 28/02/2015.
    • Διευκρινίζεται ότι η έκπτωση δεν ισχύει για κλήσεις ταξί από υπολογιστή, ισχύει μόνο μέσω της εφαρμογής του Taxibeat για κινητές συσκευές.  

    Αναλυτικά οι Όροι και Προϋποθέσεις βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.taxibeat.gr/terms

    Για υποστήριξη, οι επιβάτες μπορούν να απευθύνονται στο email [email protected].

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles