24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Με θερμική κάμερα FLIR παρουσιάστηκε το BlackView 5G BL8800 Pro

    Ως το μεγαλύτερο τεχνολογικό event στον κόσμο έχει χαρακτηριστεί επανειλημμένως το MWC και ιδίως για την ανάδειξη νέων καινοτόμων τεχνολογιών που θα υιοθετηθούν μελλοντικά σε κινητά. Η παγκοσμίου πλέον φήμης εταιρεία ανθεκτικών τηλεφώνων Blackview ανακοίνωσε δύο θερμικά ανθεκτικά τηλέφωνα: το 5G BL8800 Pro και το πιο προσιτό θερμικό ανθεκτικό τηλέφωνο BV6600 Pro.

    “Έχουν περάσει τρία χρόνια από τη συνεργασία μεταξύ της Blackview και του παγκόσμιου ηγέτη θερμικής απεικόνισης FLIR, με στόχο την εισαγωγή καινοτόμων λύσεων αίσθησης στην καθημερινή ζωή μέσω της θερμικής απεικόνισης”, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της FLIR σε συνέντευξή του. “Μετά την επιτυχία στην κυκλοφορία των BV9800 Pro, BV9900 Pro και BV6600 Pro, η Blackview και η FLIR εισέρχονται σε ένα νέο στάδιο συνεργασίας με ένα νέο θερμικό ανθεκτικό τηλέφωνο, το Blackview BL8800 Pro. Μέχρι τότε, οι χρήστες μπορούν να ρίξουν μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτό το νέο πλήρες BL8800 Pro στην έκθεση MWC 2022. ”

    Αυτό το ανανεωμένο μοντέλο είναι κατά σειρά το τέταρτο ανθεκτικό τηλέφωνο με θερμική απεικόνιση Blackview που ουσιαστικά ενσωματώνει την νέα θερμική κάμερα FLIR® Lepton® που αποτελεί μια περαιτέρω εξέλιξη στον κλάδο. Υποστηρίζεται από συνεχείς δοκιμές και βελτιώσεις τόσο σε λογισμικό όσο και σε υλικό. Οι χρήστες θα εκτιμήσουν πλήρως τη δύναμη της θερμικής απεικόνισης, όταν εντοπίζουν ηλεκτρικές βλάβες, ελέγχουν εάν π.χ. ένας σωλήνας βούλωσε και γενικά είναι το κατάλληλο εργαλείο για κάθε τεχνίτη. Υπάρχουν επίσης πιο αστείες επιλογές χρήσης, όπως η λήψη ξεκαρδιστικών θερμικών selfie.

    Πέρα της θερμικής απεικόνισης, της υψηλής του αντοχής και του ιδιαίτερα προφίλ του, το BL8800 Pro εμφανίζει συμβατότητα και με την αστραπιαία τεχνολογία 5Gπου  έχει σαρώσει τη βιομηχανία κινητής τηλεφωνίας τους τελευταίους μήνες. Η Blackview δεσμεύεται επίσης να προωθήσει την ανάπτυξη των επικοινωνιών 5G και να ενισχύσει την ευρύτερη χρήση παγκοσμίως. Υπάρχουν μόνο δύο Blackview 5G smartphones που ονομάζονται BL6000 Pro (το πρώτο 5G και πιο ανθεκτικό τηλέφωνο στον κόσμο) και BL5000 (το παγκόσμιο πρώτο σκληρό τηλέφωνο παιχνιδιών με άλμα προς τα εμπρός). Το τρίτο μοντέλο με αυτή την δυνατότητα είναι το BL8800 Pro , με προηγμένο επεξεργαστή 7 nm MediaTek Dimensity 700 σε συνδυασμό 8 GB LPDDR4X RAM και 128 GB UFS 2.1 ROM.

    Για να ξεφύγει από το στερεότυπο πως πρόκειται απλώς για μια ογκώδη συσκευή με παλιομοδίτικο σχεδιασμό, η Blackview προσπάθησε να προσφέρει όσο το δυνατόν καλύτερα χαρακτηριστικά για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης και σε άλλα πιθανά σενάρια. Έβαλε λοιπόν κάμερα Samsung® ISOCELL JN1 50MP που διαθέτει βελτιωμένη ευαισθησία στο φως και πιστότητα χρώματος για λήψη φωτογραφιών καλύτερης ποιότητας με εντυπωσιακή υφή και χρώμα. Ακόμη, υπάρχει γιγάντια μπαταρία 8380mAh με γρήγορη φόρτιση 33W και έχει εγκατασταθεί το Android 11.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles