15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Με την λύση LiveU έφθαναν ζωντανά στις οθόνες μας οι εξελίξεις για την επίλυση του Κυπριακού από το Mon Peleran στη Ελβετία!

    liveu-pts

    Με ότι πιο προηγμένο τεχνολογικά υπάρχει σήμερα διαθέσιμο στο τομεα των συστημάτων τηλεοπτικής και Online μετάδοσης ειδήσεων και αθλητικών γεγονότων, έγινε η τηλεοπτική κάλυψη των συνομιλιών για το Κυπριακό στο MON PELERAN στη Ελβετία από τα Κυπριακά Τηλεοπτικά Δίκτυα.

    Συγκεκριμένα, από την Κυριακή 6 έως το Σαββάτο 12 Νοεμβρίου τόσο το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, όσο και ο Antenna Κύπρου αλλά και η Procam για λογαριασμό του Alpha Κύπρου χρησιμοποίησαν την επιλεγμένη λύση LiveU, για την κάλυψη των συνομιλιών στην Ελβετία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία προσφέρει εξαιρετική ποιότητα, λειτουργεί αξιόπιστα σε δύσκολες συνθήκες και υποστηρίζει μεγάλη επιλογή δικτύων όπως 3/4G GSM, Wi-Fi και Ethernet.

    Ειδικότερα για την τηλεοπτική κάλυψη των συνομιλιών στη Ελβετία χρησιμοποιήθηκαν 3 μονάδες LU500 σε ζωντανές και μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις των γεγονότων και συνεντεύξεων, με διάρκεια που ξεπερνά τις 60 ώρες προγράμματος, αποκλειστικά με την χρήση της LiveU.

    Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο digitallife εκπρόσωπος της εταιρείας PTS, που είναι ο επίσημος διανομέας της LiveU στην Κύπρο «Οι Κυπριακές συνομιλίες υπήρξαν μια ιδιαίτερη πρόκληση για μας  λόγω της σοβαρότητας του γεγονότος αλλά και της εμπιστοσύνης που έδειξαν στις υπηρεσίες μας τα μεγαλύτερα Τηλεοπτικά Δίκτυα της Κύπρου περιλαμβανομένου του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles