15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Με το Χριστουγεννιάτικο Bot του Viber για το 2018 μπορείτε να μοιραστείτε γιορτινά vibes με τους αγαπημένους τους

    Διακοσμήστε το πρώτο ψηφιακό Xριστουγεννιάτικο δέντρο με τους φίλους σας, σχεδιάστε και στείλτε μια ευχετήρια κάρτα και προσκαλέστε κι άλλους να μοιραστούν τη μοναδική εμπειρία του Χριστουγεννιάτικου Viber Chatbot.

     XMAS_GR_0247-0_1200x900

    Από φέτος ο εορτασμός των Χριστουγέννων δεν θα είναι ποτέ πια ίδιος! To Viber, μία από τις κορυφαίες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο, δημιούργησε μια μοναδική ψηφιακή Χριστουγεννιάτικη εμπειρία – καλώντας τους χρήστες της να μοιραστούν γιορτινά vibes με τους αγαπημένους τους, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται. To Viber έδωσε ψηφιακή, διαδραστική μορφή στις αγαπημένες εορταστικές παραδόσεις – όπως είναι ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και η αποστολή ευχετήριων καρτών. Τώρα όλοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους φίλους και την οικογένειά τους και να μοιραστούν μαζί τους αυτή τη μοναδική ψυχαγωγική εμπειρία.

    Το είναι μεταφρασμένο σε Σέρβικα, Βουλγαρικά, Ελληνικά, Κροατικά, Ουγγρικά και Ρώσικα και προσκαλεί τους χρήστες να διακοσμήσουν ομαδικά το δικό τους ψηφιακό Xριστουγεννιάτικο δέντρο ή να δημιούργησουν και να στείλουν Χριστουγεννιάτικες κάρτες σε αρχείο εικόνας  ή GIF.

    Πώς να διακοσμήσετε και να μοιραστείτε το πρώτο σας Viber Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και τη Χριστουγεννιάτικη κάρτα

    Οι φίλοι του Viber που ακολουθούν το κανάλι Viber Ελλάδα www.viber.com/greekvibes μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα να συνομιλούν με το chatbot και να ζήσουν αυτή τη μοναδική ψηφιακή χριστουγεννιάτικη εμπειρία.

    Μπορείτε να οδηγηθείτε απευθείας στο chatbot από εδώ.

    Viber Christmas Bot

    Το bot θα σας παρουσιάσει τις επιλογές για τη διακόσμηση ενός ψηφιακού Viber Χριστουγεννιάτικου δέντρου ή το σχεδιασμό της δικής σας Χριστουγεννιάτικης κάρτας σε αρχείο εικόνας ή GIF. Σας δίνει επίσης την επιλογή να καλέσετε μέσω Viber, Facebook ή Twitter τους φίλους σας για να παίξουν με το chatbot.

    Ο χρήστης που επιλέγει να στολίσει ένα Xριστουγεννιάτικο δέντρο, χρειάζεται τη βοήθεια 3 φίλων του στους οποίους θα πρέπει να στείλει πρόσκληση για να συμμετέχουν στον στολισμό. Αφου επιλέξει ανάμεσα σε 5 ειδικά σχεδιασμένα ψηφιακά Xριστουγεννιάτικα δέντρα τον τύπο του δέντρου που του αρέσει, μπορεί να προσκαλέσει φίλους για να τον βοηθήσουν. Χρειάζεταιι 3 φίλοι να ανταποκριθούν στην πρόσκληση του και να συνεχίσουν το στόλισμα επιλέγοντας κι εκείνοι με τη σειρά τους τα στολίδια του δέντρου ανάμεσα από 5 σετ διακόσμησης. Όταν ολοκληρωθεί το Viber Χριστουγεννιάτικο Δέντρο ο χρήστης μπορεί να το μοιραστεί με τους αγαπημένους του μέσω Viber, Facebook ή Twitter και να προσκαλέσει κι άλλους φίλους του να συμμετάσχουν σε αυτή τη μοναδική εμπειρία μέσω των ίδιων 3 εφαρμογών.

    Για να δημιουργήσουν τη δική τους Χριστουγεννιάτικη κάρτα, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το πλαίσιο της αρεσκείας τους ανάμεσα από τα διαθέσιμα σχέδια και κατόπιν να ανεβάσουν από το κινητό τους τη δική τους φωτογραφία προσθέτοντας στο τέλος εάν το επιθυμούν κι ένα μικρό κείμενο ευχών. Η έκδοση GIF της κάρτας παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα επιλογής 6 κινούμενων πλαισίων, στις οποίες μπορούν να προσθέσουν την επιλεγμένη φωτογραφία, τα γραφικά και το κείμενο. Όταν ολοκληρωθεί η Χριστουγεννιάτικη κάρτα, ο δημιουργός της μπορεί να τη μοιραστεί μέσω Viber, Facebook και Twitter.

    Παρουσιάζοντας αυτό το μοναδικό chatbot στους χρήστες του, το Viber εισάγει μία καινοτομία στον εορτασμό των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα την ποικιλομορφία της χρήσης ενός chatbot.

    Παρατηρώντας τον πλούτο των διαφορετικών γλωσσών και των πολιτισμών μέσα από τον τρόπο που γιορτάζονται τα Χριστούγεννα σε κάθε χώρα, το Viber υπηρετεί με συνέπεια την αποστολή του να φέρνει κοντά ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Το bot δημιούργησε η κορυφαία βουλγαρική εταιρία λογισμικού hi-tech “Connecto”, έμπιστος συνεργάτης της Viber για την περιφέρεια της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

    Η πρώτη φάση της Χριστουγεννιάτικής καμπάνιας Viber Bot 2018, συνοδεύεται από ειδικό γιορτινό πακέτο αυτοκόλλητων για τα Χριστούγεννα, ξεκίνησε στις 14 Δεκεμβρίου, και μέχρι σήμερα 850.000 μοναδικοί χρήστες έχουν μοιραστεί Χριστουγεννιάτικα vibes με τους Έλληνες να αποτελούν μεγάλο ποσοστό. Η δεύτερη φάση του bot – για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς – αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Δεκεμβρίου μαζί με ένα ειδικό πακέτο αυτοκόλλητων, και θα είναι αφιερωμένη στη χαρά και την ευτυχία που σηματοδοτεί ο ερχομός του νέου έτους.

    Ευχόμαστε τα πρώτα ψηφιακά Χριστούγεννα στο Viber να φέρουν σε όλους ένα νέο πνεύμα ζεστασιάς, χαράς, δημιουργικότητας και πολύ διασκέδαση και να αναδείξουν το προσωπικό όραμα επιτυχίας του καθενός ξεχωριστά για το 2018!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles