15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Με το Emtec iCobra, το iPhone σας γίνεται… USB stick!

    Ένα αιώνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοχοι iPhone και iPad είναι η δυσκολία στο να μεταφέρουν δεδομένα από και προς τη συσκευή τους, άνετα και γρήγορα. Φωτογραφίες, video, έγγραφα, όλα μπορούν να μεταφέρονται εύκολα χάρη στο νέο USB stick της Emtec, ονόματι iCobra!

    emtec icobra (1)

    Το ονόμά του δεν είναι τυχαίο καθώς μεταφέρει έως 32GB δεδομένων με… αστραπιαία ταχύτητα, μεταξύ του iPhone ή του iPad και του υπολογιστή σας, χάρη στο USB 3.0 πρωτόκολλο! Είναι ένα USB stick που όμως στην άλλη άκρη του έχει ένα Apple lightning connector, ώστε να συνδέεται στα περισσότερα μοντέλα iPhone/iPad που παραμένουν στην αγορά, συνδεδεμένο με ελαστικό τμήμα που είναι και εύκαμπτο, για πιό εύκολη αποθήκευση και μεταφορά… μπορείτε να το έχετε ακόμα και στην τσέπη σας χωρίς να το καταλαβαίνετε!

    emtec icobra (6) emtec icobra (5) emtec icobra (4) emtec icobra (3) emtec icobra (2)

    Με το Emtec iCobra η μεταφορά δεδομένων από και προς το iPhone γίνεται μια πανεύκολη και ταχύτατη διαδικασία! Θα το βρείτε στο www.tttechnostore.gr

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles