18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Με το Sony Xperia Z στην μπανιέρα…

    sony-xperia-z-event-mall-public

    Μπορεί η πρεμιέρα του Sony Xperia Z στην αγορά της Τσεχίας να δημιούργησε “κύματα” δημοσιευμάτων λόγω των κοριτσιών που έκαναν ντους μαζί με τη συσκευή, και στην ελληνική αγορά όμως η πρώτη εμφάνιση του κινητού άφησε τους παρευρισκόμενους με αρκετούς “αναστεναγμούς”.

    Έτσι, το Σάββατο που μας πέρασε, από τις 12:00 έως τις 15:00, το Sony Xperia Z παρέλασε από τα καταστήματα τεχνολογίας του “The Mall Athens”. Υπήρχαν, μάλιστα, ειδικοί Sony Xperts που παρουσίαζαν τη συσκευή στους καταναλωτές, οι οποίοι είχαν δυνατότητα προπαραγγελίας της, ενώ κληρώθηκε και από ένα Xperia Z σε κάθε ένα από τα καταστήματα, με τις συμμετοχές συνολικά να ξεπερνούν τις 2.500 και το Mad radio να δίνει το “παρών” με live εκπομπές.

    Ειδικότερα, στα καταστήματα Public μία… μπανιέρα δημιούργησε αίσθηση, καθώς μία κοπέλα μπήκε σ’ αυτή μαζί με τη συσκευή, ώστε να… πείσει το κοινό για τις αδιάβροχες δυνατότητες του Sony Xperia Z. Και απ’ ό,τι φαίνεται, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παρακολούθησαν την επίδειξη με ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

    sony-xperia-z-event-mall-public2

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles