19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τι σχέση έχουν οι Linkin Park με το Medal Of Honor Warfighter;

    Σας αρέσουν οι Linkin Park; Μην απαντήσετε, ήταν ερώτηση-παγίδα. Φυσικά και σας αρέσουν. Και σε ποιον δεν αρέσουν; Τα «Μετέωρα», το soundtrack των ταινιών Transformers, και τώρα το Medal Of Honor. Συγκεκριμένα, η Electronic Arts προσέλαβε τον Mike Shinoda των Linkin Park ώστε να συνθέσει τη μουσική για το νέο παιχνίδι της σειράς Medal Of Honor, με τίτλο Warfighter.

    Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου για PC, Xbox360, PS3, WiiU όπως και για το Vita. Η EA δήλωσε ότι η δουλειά του Mike Shinoda θα προσθέσει βάθος και συναίσθημα στο παιχνίδι. Ελπίζουμε βέβαια να μην τα περιμένουν όλα από εκείνον, και να δώσουν την ίδια προσοχή στην υπόθεση και στο gameplay.

    Εκτός αυτού όμως, η EA ανακοίνωσε ότι η Danger Close, που αναπτύσσει το παιχνίδι, και η Digital Domain, που έχει αναλάβει τα ηχητικά εφφέ, θα δημιουργήσουν το βίντεο κλιπ του τραγουδιού Castle Of Glass, για το νέο δίσκο Living Things, που κυκλοφόρησαν οι Linkin Park τον Ιούνιο. Το βίντεο κλιπ θα περιλαμβάνει σκηνές από το παιχνίδι αλλά και «πραγματικές» σκηνές δράσης με ηθοποιούς, και φυσικά με τους ίδιους τους Linkin Park.

    Θα είναι έτοιμο τον Οκτώβριο, που σημαίνει ότι η EA μάλλον θέλει να το συνδυάσει με τη γενικότερη προωθητική καμπάνια του Warfighter. Πάντως ένα πρώτο δείγμα είναι ήδη διαθέσιμο, και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω, με σχολιασμό από τους Mike Shinoda και Chester Bennington, δηλαδή τους δύο τραγουδιστές του συγκροτήματος.

    Πηγή : GameSpot

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles