16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Media Cube: Ο multimedia κύβος που θα σας συναρπάσει!

    Όλοι χρειαζόμαστε “all-in-one” συσκευές που θα καλύπτουν πολλαπλές ανάγκες μας, με μικρό κόστος, μικρό όγκο και που εξαλείφουν την ανάγκη αγοράς ενός προϊόντος για τον κάθε σκοπό. Το Media Cube είναι μια από αυτές τις συσκευές και είναι εκπληκτικό το τι μπορεί να κάνει!

    IMG_7566

    IMG_7562

    Στο μάτι φαίνεται…μικρό και αρχικά δεν υποψιάζεσαι τις δυνατότητές του, αλλά μόλις αρχίσαμε να το ψάχνουμε, είδαμε πως μπορεί να κάνει σχεδόν τα πάντα! Έχουμε και λέμε: Ραδιόφωνο FM με δυνατότητα αποθήκευσης σταθμών, δυνατότητα ηχογράφησης, είσοδοι USB, SD card και audio line-in αλλά και ενσωματωμένο ρολόϊ-ξυπνητήρι! Αυτά, πρακτικά, σημαίνουν πως μπορείτε να αναπαράγετε τη μουσική της αρεσκείας σας μέσω του ηχείου της συσκευής, από οποιοδήποτε αφαιρούμενο μέσο ή το κινητό σας για παράδειγμα.

    IMG_7563

    IMG_7567

    Το ηχείο, παρ’ότι μικρό, είναι αρκετά ισχυρό και καθαρό, ικανό να καλύψει τις απαιτήσεις σας σε ένταση στις περισσότερες περιστάσεις, τουλάχιστον σε εσωτερικούς χώρους. Οι πληροφορίες προβάλλονται στην LED οθόνη του και η συσκευή λειτουργεί με μπαταρία, έχοντας πολύ καλή αυτονομία, επαναφορτίζεται, δε, μέσω mini-USB καλωδίου (παρέχεται).

    To Media Cube διατίθεται μέσω της Smart Kit Electronics έναντι €11,80 και μπορείτε να το βρείτε στο www.smartkit.gr

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles