12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Media Markt: Winter sale με ακόμα πιο χαμηλές τιμές

    Στη Media Markt οι εκπτώσεις αποτελούν μοναδική αγοραστική εμπειρία. Φέτος, η Media Markt ξεκινά δυναμικά την περίοδο των εκπτώσεων ρίχνοντας τις χαμηλές τιμές που ήδη έχει σε όλες τις κατηγορίες της, ακόμα χαμηλότερα.

    winter-sale

    Μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε ακόμα πιο χαμηλές τιμές, για όλους τους καταναλωτές, με εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και 30% στις λευκές συσκευές και με τις 50 και πλέον συνοδευτικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης που εγγυώνται άμεση και εύκολη απόλαυση των προϊόντων , εγγυώνται ότι όλοι οι επισκέπτες θα βρουν αυτό που χρειάζονται. Υπηρεσίες όπως εγκατάσταση προγραμμάτων σε υπολογιστές και κινητά και σετάρισμα καναλιών TV, είναι στη διάθεση όλων όσων επιλέξουν τη Media Markt για τις αγορές τους.

    Η εμπειρία Media Markt γίνεται ακόμα πιο δελεαστική με δωρεάν εύκολο parking, free Wi-Fi και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο είναι πάντα στη διάθεση όλων των καταναλωτών, ώστε οι εκπτώσεις και προσφορές να μείνουν και φέτος αξέχαστες.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επιπλέον να εκμεταλλευτούν τις χαμηλές τιμές και να ολοκληρώσουν τις αγορές τους online, με μια επίσκεψη στο eShop της Media Markt (Mediamarkt.gr), επιλέγοντας η αποστολή να γίνει στο σπίτι τους, ή σε όποιο από τα φυσικά καταστήματα τους εξυπηρετεί.

    Όλα τα παραπάνω εκφράζονται με το απλό και μονοσήμαντο μήνυμα «Εκπτώσεις; Το ‘χεις!», με το οποίο η Media Markt υπόσχεται στους καταναλωτές ότι οτιδήποτε θελήσουν θα το βρουν!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles