15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Φοιτητές και αγορά εργασίας μαζί στο Mediterranean College Employability Week

    Από τις 10 έως και τις 14 Νοεμβρίου του 2014, το Mediterranean College υποδέχεται την πέμπτη -κατά σειρά- Εβδομάδα Απασχολησιμότητας (Employability Week) στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου στο κέντρο της Αθήνας.

    Mediterranean College Employability Week 2014

    Μέσω του Employability week, φοιτητές και απόφοιτοι του Mediterranean College έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε σεμινάρια και εργαστήρια, πάνελ επαγγελματιών, θεματικές διαλέξεις, παρουσιάσεις, καθώς και εκπαιδευτικές επισκέψεις, μαθαίνοντας πώς μπορούν να φτιάξουν το δικό τους Video CV και να αναζητήσουν εργασία.

    Η Εβδομάδα Απασχολησιμότητας θα περιλαμβάνει τόσο κοινές δράσεις, οι οποίες θα αφορούν όλους τους φοιτητές και αποφοίτους, όσο και στοχευμένες δράσεις επαγγελματικού προσανατολισμού ανά Τομέα ειδικότητας: Διοίκηση Επιχειρήσεων, Πληροφορική, Μηχανική, Ψυχολογία και Παιδαγωγικά.

    Σκοπός των δράσεων του Employability Week είναι να ενισχύσουν τις επαγγελματικές δεξιότητες των φοιτητών και αποφοίτων του Κολεγίου και να τους προετοιμάσουν για την είσοδό τους στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

    Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων ή καλέστε στο 210-8899600.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles