20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Mediterranean College – Σπούδασε Οικονομικά, Διοίκηση Επιχειρήσεων ή Marketing στο πληρέστερο Business School στην Ελλάδα!

    Κύρος, συνέπεια, αξιοπιστία. Αυτά χαρακτηρίζουν τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College η οποία  ιδρύθηκε το 1977 και έκτοτε έχει τροφοδοτήσει την Ελληνική και διεθνή  αγορά εργασίας με χιλιάδες καταξιωμένα στελέχη.

    mediterannean college trust bussiness studies 1

    Η εκπαίδευση στο Business School του Mediterranean College περιλαμβάνει πρόσφατα ανανεωμένα προγράμματα (2016), τα οποία οδηγούν σε αναγνωρισμένα πτυχία, επαγγελματικά ισοδύναμα με εκείνα των δημοσίων ΑΕΙ/ΤΕΙ και απονέμονται από το TOP-50 Βρετανικό Πανεπιστήμιο, το University of Derby

    Για όσους αναζητούν άμεσα εφαρμόσιμες γνώσεις προκειμένου να εξειδικευτούν και να ανελιχθούν στην εργασία τους, διεκδικώντας καλύτερες απολαβές, ο Τομέας Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean Professional Studies προσφέρει σύγχρονα και πιστοποιημένα προγράμματα μετεκπαίδευσης και εξειδίκευσης.

    Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων

    Τομέας Διοίκησης Επιχειρήσεων:

    Σπουδές με πλεονεκτήματα:

    • Πιστοποιημένα προγράμματα από ισχυρούς βρετανικούς φορείς (Chartered Management Institute, Pearson, NCFE κ.α.) .
    • Ποικίλες μέθοδοι διδασκαλίας και μάθησης από καταξιωμένα στελέχη: case studies, εκπαιδευτικές επισκέψεις, business games, projects.
    • Εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης (networking) και πρακτική άσκηση σε κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες.
    • Δραστικό πλάνο επαγγελματικής ανάπτυξης & αποκατάστασης (MC Employability Scheme) επικεντρωμένο στις ανάγκες των φοιτητών.

    Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ

    Πληροφορίες:
    ΑΘΗΝΑ:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779
    info@medcollege.edu.gr  & www.medcollege.edu.gr

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles