13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Meet Citation! Τα νέα high-tech multi-room ηχεία για το σπίτι, made by Harman Kardon!

    H Harman Kardon είναι το πασίγνωστο brand, το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το εκπληκτικό design, αλλά και τη μοναδική τεχνολογική υπεροχή, καθώς όλα τα προϊόντα της είναι σχεδιασμένα για να ξεχωρίζουν, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες ακόμη και των πιο… απαιτητικών μουσικόφιλων

    Ο σύγχρονος, απαιτητικός μουσικόφιλος αναζητά προϊόντα που συνδυάζουν αισθητική, design και τεχνολογία καινοτομίας. Προϊόντα τα οποία να μπορούν να συνδυαστούν άψογα με την καθημερινότητά του. Όταν όμως αναφερόμαστε σε ένα multi-room σύστημα ηχείων αυτό σημαίνει: ευκολία στη χρήση και σύγχρονo design -ώστε τα ηχεία να ταιριάζουν σε κάθε δωμάτιο στο σπίτι- σε συνδυασμό με superior ήχο, τελευταία λέξη της τεχνολογίας και δυναμική πρόσβαση σε μουσικές υπηρεσίες streaming. Για περισσότερα από 65 χρόνια, η Harman Kardon είναι ο κορυφαίος ειδικός στον τομέα της ηχητικής μηχανικής και του σχεδιασμού, μαγεύοντας, εδώ και πολλές γενιές, κάθε χρήστη με τον υψηλής ποιότητας ήχο που προσφέρει. Η Harman Kardon παρουσιάζει τώρα το τελευταίο της επίτευγμα. τη νέα σειρά Citation. Συνδυάζοντας έναν καινοτόμο ακουστικό σχεδιασμό, που παρέχει High Definition Audio, με τεχνολογίες αιχμής –όπως οθόνη αφής LCD υψηλής ανάλυσης, λειτουργίες Chromecast & Airplay, συμπεριλαμβανομένου του Google Assistant- η σειρά Citation αντιπροσωπεύει την επόμενη γενιά του Ήχου, στο σπίτι.

    Από σχεδιαστική σκοπιά, η φινέτσα που διακρίνει τη σειρά Citation της Harman Kardon είναι ασυναγώνιστη. Τα ηχεία διαθέτουν τον χαρακτηριστικό βιομηχανικό σχεδιασμό του brand, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε στοιχεία όπως οι κομψές λεπτομέρειες αλουμινίου. Τα υφάσματα των συσκευών είναι σχεδιασμένα από τον leader Ευρωπαίο κατασκευαστή ηλεκτρονικών Kvadrat και έρχονται σε δύο elegant αποχρώσεις: winter gray και classic black. Αυτός ο διαχρονικός σχεδιασμός έρχεται να ενώσει την  τεχνογνωσία της Harman Kardon στον τομέα της μηχανικής του ήχου και της τεχνολογίας, με το στιλ και την φινέτσα της Kvadrat.

    Η σειρά Citation προσφέρει μια δυναμική εμπειρία ακρόασης, προσφέροντας την επιλογή για  χρήση των ηχείων ξεχωριστά ή την δημιουργία ενός ισχυρού, εντελώς ασύρματου συστήματος Home Cinema 5.1 καναλιών. Οι multi-room δυνατότητες τους, επιτρέπουν τον έλεγχο του όμορφου Ήχου της Harman Kardon από οποιοδήποτε δωμάτιο, είτε προέρχεται από μία μόνο πηγή μουσικής, είτε αναπαράγοντας διαφορετικά μουσικά κομμάτια σε διαφορετικά δωμάτια. Για να ολοκληρωθεί η απίστευτη απόδοση ήχου και η εξαιρετική σχεδίαση, η σειρά Citation διαθέτει επίσης λειτουργία Google Assistant. Ο χρήστης μπορεί να απολαμβάνει τις πιο δημοφιλείς και σύγχρονες μουσικές πλατφόρμες πιο γρήγορα και αποτελεσματικά, με την έξυπνη ενεργοποίηση φωνής της Google. Ο φωνητικός βοηθός της Google κάνει πολύ πιο εύκολες και απλές, πολλές στιγμές της καθημερινότητας του χρήστη, ο οποίος λέγοντας απλά  “Hey Google”, μπορεί να δημιουργήσει υπενθυμίσεις στο ημερολόγιό του, λίστες υποχρεώσεων, να ενημερωθεί για τα τελευταία νέα, να ελέγξει έξυπνες οικιακές συσκευές  και πολλά ακόμα.

     

    Η σειρά ηχείων Citation αποτελείται από διάφορες επιλογές ηχείων για την κάλυψη των αναγκών κάθε απαιτητικού ακροατή, συμπεριλαμβανομένων πολλαπλών επιλογών ηχείων όπως soundbars, subwoofer και tower ηχεία. Η πλήρης σειρά Ηarman Kardon Citation είναι σταδιακά διαθέσιμη σε επιλεγμένα δίκτυα Λιανικής και σε ένα εκτεταμένο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Μεταπωλητών Ήχου και Εικόνας σε όλη την Ελλάδα. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής των μοντέλων της σειράς, κυμαίνονται από €199,00 έως €2.499,00.

    Περισσότερες πληροφορίες για την σειρά Citation της Harman Kardon μπορείτε να βρείτε στο www.wavemotion.gr/el/citation-story-page.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles