20 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    To Kyocera Hydro Shore είναι ένα αδιάβροχο smartphone, με τιμή… χώμα!

    Την Kyocera σίγουρα θα την γνωρίζετε οι περισσότεροι από τα επαγγελματικά φωτοτυπικά και τους εκτυπωτές που παράγει, καθώς η ιαπωνική εταιρεία έχει αναμφίβολα δημιουργήσει εδώ και χρόνια ένα ομολογουμένως πολύ καλό όνομα στην συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων. Τώρα, η Kyocera δοκιμάζει και στα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας, με το λανσάρισμα στην αγορά του Hydro Shore, μία σούπερ budget-friendly συσκευή, η οποία είναι μάλιστα αδιάβροχη και διαθέτει πιστοποίηση IP57.

    Kyocera Hydro Shore 2

    Το Kyocera Hydro Shore μπορεί να παραμείνει κάτω από το νερό για ένα χρονικό διάστημα της μισής ώρας (σε βάθος ενός μέτρου) και σύμφωνα με τους κατασκευαστές του, η ειδικά διαμορφωμένη οθόνη του δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να χρησιμοποιεί πλήρως όλες τις λειτουργίες του τηλεφώνου (μηνύματα και άνοιγμα εφαρμογών) ακόμη και όταν το display παραμένει βρεγμένο. Σε ότι έχει να κάνει με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το Hydro Shore διαθέτει SoC Snapdragon 210 με τετραπύρηνη CPU (χρονισμένη στο 1.1GHz), ενώ επιπλέον έρχεται με οθόνη 5 ιντσών (QHD), 1GB RAM και 8GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Παράλληλα, προσφέρει δυνατότητα για mobile φωτογραφίες στα 5 και 2MP (main sensor και selfie cam) αντίστοιχα, “φοράει” Android Lollipop 5.1 και η χωρητικότητα της μπαταρίας του ανέρχεται στα 2.160mAh. Όλα τα παραπάνω έρχονται σε σούπερ προνομιακή τιμή, καθώς η low-budget συσκευή της Kyocera κοστίζει περίπου 80$! Τι λέτε, θα του δίνατε μία ευκαιρία, εάν το βλέπατε στη χώρα μας;

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles