21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Γνωρίστε τους “κακούς” τους Assassin’s Creed: Syndicate σε ένα νέο story trailer!

    Το Assassin’s Creed: Unity αποτέλεσε μία καλή προσπάθεια, η οποία όμως λόγω των μυριάδων τεχνικών προβλημάτων δυσαρέστησε την gaming community. H Ubisoft όμως δεν θέλει να επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος, για αυτό και με το νέο τίτλο από το σύμπαν του Assassin’s Creed, ονόματι Syndicate, θα επιχειρήσει να επανορθώσει και να φέρει ξανά το διάσημο gaming franchise στην κορυφή.

    AC syndicate

    Το εάν θα καταφέρει να γίνει το next-gen Assassin’s Creed που όλοι περιμέναμε είναι κάτι που θα το δούμε στην πορεία, ωστόσο δεν σας κρύβουμε ότι τα πρώτα δείγματα που έχουμε για αυτό είναι άκρως ενθαρρυντικά. Ειδικότερα, στο τελευταίο story trailer του παιχνιδιού της Ubisoft, το οποίο αποτελεί ουσιαστικά μία μίνι-παρουσίαση των «κακών» του παιχνιδιού που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι πρωταγωνιστές Jacob και Evie, μας ανοίγει για τα καλά την όρεξη. Τα υψηλά production values, η κινηματογραφική πλοκή, τα εκπληκτικά voice-overs, η ατμόσφαιρα, αλλά και το ανανεωμένο combat system δείχνουν αυτή τη στιγμή να αποτελούν τα πιο δυνατά στοιχεία του Syndicate, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου για PS4 και Xbox One και 17 Νοεμβρίου στα PC. Πατήστε το play και ταξιδέψτε στο Λονδίνο της Βικτωριανής εποχής και της Βιομηχανικής Επανάστασης…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles