17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Κινέζοι αποδεικνύουν ότι χωράει μία μπαταρία 5000 mAh σε ένα λεπτό smartphone

    Το μόνιμο επιχείρημα των σχεδιαστών smartphones όταν εγκαλούνται για την μικρή αυτονομία των συσκευών που αγοράζουμε, σε σχέση με τη λειτουργία τους, είναι πως οι μεγάλες μπαταρίες κάνουν τις συσκευές άχαρες. Να όμως που ένας άγνωστος Κινέζος κατασκευαστής, αποδεικνύει ότι μπορούμε να έχουμε ένα κομψό smartphone που έχει την ίδια αυτονομία όσο και τα feature phones που αγαπήσαμε και «χώρεσε» μία μπαταρία 5000 mAh, σε ένα λεπτό τηλέφωνο. Πόσο λεπτό; Μόλις στα 9 χιλιοστά.

    Changhong-Z9

    Αυτό είναι λοιπόν το ChangHong Z9. Ένα smartphone στις 5,5 ίντσες, με πάχος 8.99 χιλιοστά, οθόνη ανάλυσης 720p, 1GB RAM και τετραπύρηνο MediaTek επεξεργαστή. Τα spec του δεν είναι εντυπωσιακά, αλλά συμπληρώνεται και με Android 4.2.

    Πόσο κάνει; Δεν γνωρίζουμε. Θα κυκλοφορήσει εκτός Κίνας; Πάλι δεν γνωρίζουμε ακόμα. Αυτό που γνωρίζουμε όμως, είναι πως ο Κινέζος βάζει τα γυαλιά στους «μεγάλους» κατασκευαστές. Γιατί μέχρι τώρα, μόνο η Oppo και η Lenovo έχουν «χωρέσει» μπαταρίες των 4000 mAh στις συσκευές τους και τώρα έρχεται η ChangHong να πει ότι μπορεί καλύτερα. Και κάπως έτσι δηλώνει πως, η «αχίλλειος πτέρνα» των high end smartphones που κυκλοφορούν στην αγορά, είναι απλά κάτι που μπορεί να διορθωθεί με καλύτερη μελέτς και καλύτερη δουλειά.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles