20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Αποκαλυπτήρια για τα smartphones της Energizer (ShowStoppers – MWC 2015)!

    Όλοι γνωρίζουμε την Energizer ως μία εταιρεία που έχει αφήσει το δικό της στίγμα στον χώρο των μπαταριών, έχοντας κερδίσει εδώ και πολλά χρόνια την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Ωστόσο, τα σχέδια της Energizer είναι πολύ τολμηρά για το μέλλον, καθώς πλέον δεν περιορίζεται μόνο στη δημιουργία μπαταριών, αλλά πλέον ετοιμάζει και τα δικά της smartphones.

    Energizer Smartphones_3

    Στο πλαίσιο του ShowStoppers event είχαμε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να γνωρίσουμε από κοντά τα νέα κινητά τηλέφωνα της Energizer, τα οποία ακολουθούν μία καθαρά rugged φιλοσοφία. Η μεγάλη ανθεκτικότητα αποτελεί το μέγιστο ζητούμενο για την γνωστή εταιρεία, η οποία θα κυκλοφορήσει 4 μοντέλα μέσα στην Άνοιξη του 2015.

    Energizer 3

    Συγκεκριμένα, θα υπάρξουν δύο smartphones (με οθόνες 5 και 4.7 ιντσών αντίστοιχα) και δύο κλασικά featured phones. Η Energizer μας υπόσχεται ότι τα μοντέλα της θα μπορούν να τρέξουν με χαρακτηριστική άνεση ακόμη και τις πιο απαιτητικές εφαρμογές, ενώ παράλληλα το μεγάλο τους ατού θα είναι ότι θα προσφέρουν πιστοποιήσεις IP67 (για τα feature phones) και IP68 (για τα smartphones). Τα μοντέλα της Energizer θα είναι αδιάβροχα, δεν θα καταλαβαίνουν τίποτα από σκόνη και φυσικά θα μπορούν να επιβιώσουν ακόμη και από το πιο βάναυσο drop test.

    Energizer 4

    Στο ShowStoppers είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τα υπερανθεκτικά smartphones της Energizer από κοντά και στο video που ακολουθεί θα μπορέσετε να τα δείτε και εσείς καλύτερα…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles