18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το LEGO PC είναι το πιο cool computer που είδες ποτέ!

    Με τα τουβλάκια LEGO έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές παιδιών, αν και όλοι γνωρίζουμε ότι ο κόσμος των LEGO τραβάει σαν μαγνήτης ακόμη και τις μεγαλύτερες ηλικίες. Αυτό αποδεικνύεται και στην περίπτωση ενός φανατικού φίλου των LEGO, ο οποίος αποφάσισε να δημιουργήσει ένα custom PC case, το οποίο είναι εμπνευσμένο πλήρως από τον θαυμαστό τουβλόκοσμο.

    LEGO PC 1

    Το εν λόγω custom-built PC πρόκειται ουσιαστικά για ένα μεγάλο τούβλο LEGO με διαστάσεις:19x19x14 εκατοστά και ο χρήστης που το κατασκεύασε κατάφερε να χωρέσει σε αυτό ένα πλήρως λειτουργικό PC, όπου στην καρδιά του βρίσκεται ένας Intel Core processor με 8GB μνήμης RAM, 120GB SSD αποθηκευτικού χώρου και υποστήριξη Wi-Fi 802.11 a/c. To LEGO computer είναι αρκετά κομψό και είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην καταλαμβάνει πολύ μεγάλο χώρο και παρόλο που δεν αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας δύναται να τρέξει ικανοποιητικά αρκετά games.

    LEGO PC 2

    LEGO PC Case 3

    Ο δημιουργός του έχει δώσει μεγάλη προσοχή στη σωστή ροή του αέρα στο εσωτερικό του case, ενώ κάθε σπιθαμή του case έχει δημιουργηθεί με μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια. O δημιουργός του LEGO PC, Mike Schropp πουλάει το δημιούργημα του με αρχική τιμή στα 999$, ενώ για τους users που θέλουν περισσότερη δύναμη, αναμένεται να υπάρξουν εκδόσεις με core i3 processors, i5 και i7 (με κόστος στα 1.049 και 1.199$). Αν και σίγουρα μπορείτε να αγοράσετε ένα πιο ισχυρό σύστημα με τα ίδια χρήματα, ωστόσο πολύ δύσκολα θα βρείτε ένα PC που να μοιάζει με τουβλάκι… LEGO!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles