21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Γνωρίστε το οικονομικό και σκληροτράχηλο MaxCom MM901!

    Τα υπερενισχυμένα κινητά απευθύνονται σε ειδικές κατηγορίες καταναλωτών, οι οποίοι αναζητούν συσκευές, που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για να αντέχουν την κακομεταχείριση και τις… αντίξοες συνθήκες. Αυτή η ξεχωριστή κατηγορία συσκευών δεν γνωρίζει τι θα πει η λέξη «ταλαιπωρία», καθώς μπορούν να αντέξουν τις πτώσεις, την έκθεση στη σκόνη, αλλά και τις… βουτιές στο νερό! Το MaxCom MM901 είναι μία ενδιαφέρουσα περίπτωση στην κατηγορία των rugged συσκευών, η οποίο είναι κατασκευασμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να φέρει εις πέρας ακόμη και τις πιο επικίνδυνες αποστολές!

    MM901_3

    To dual-SIM MaxCom MM901 που ξεχωρίζει για τις compact διαστάσεις του (118x52x20mm) και για το χαμηλό του βάρος (95 με 105,7 γραμμάρια), εμφανίζει μοναδική αντοχή σε σκόνη, νερό και λάσπη, καθώς φέρει πιστοποίηση IP67, ενώ επίσης πέραν της εξαιρετικής του αντοχής μπορεί ακόμη και να επιπλέει στο νερό! Το άφθαρτο κινητό της MaxCom διαθέτει color display στις 1.8 ίντσες (160×128 pixels) και περιλαμβάνει ελληνικό μενού, φακό, ραδιόφωνο, όπως επίσης και κάμερα VGA. Επιπλέον, η rugged πρόταση της MaxCom έρχεται με microSD slot (μπορεί να δεχθεί κάρτες έως 8GB) και με δύο μπαταρίες (στα 650mAh και 1400mAh), έτσι ώστε να προσαρμόζεται καλύτερα στις ανάγκες του user.

    MM901_1

     

    Το MaxCom ΜΜ901 παρέχει χρόνο αναμονής που κυμαίνεται από τις 230 ώρες (μπαταρία των 650mAh) έως τις 360 ώρες (μπαταρία των 1400mAh) και ένα από τα πλεονεκτήματα του είναι ότι στοιχίζει μόλις 64,90 Ευρώ, αποτελώντας έτσι ένα από τα πιο φθηνά κινητά στην κατηγορία του. Χωρίς αμφιβολία, εάν αναζητάτε μία ενισχυμένη συσκευή η οποία να κοστίζει ελάχιστα, τότε το MM901 είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε!

    Επίσημος διανομέας τoυ MaxCon MM901 είναι η Expus.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles