20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το Mega cloud storage από τον Kim DotCom καλύτερο από ποτέ

    Η υπηρεσία cloud storage και file sharing, Mega, του Kim Dotcom, που εδρεύει στη Νέα Ζηλανδία, βγαίνει επιτέλους από την beta περίοδό της, εννέα μήνες μετά το πρώτο λανσάρισμά της.

    mega

    Έτσι, πλέον έρχεται με ένα νέο user interface για το web, συμπεριλαμβάνοντας local caching που συγχρονίζει μόνο τις αλλαγές από την τελευταία φορά που κάνατε synchronising. Το sharing μεταξύ φίλων γίνεται ακόμη πιο απλό, με τα avatars να σας διευκολύνουν να θυμάστε ποιος είναι ποιος, καθώς και εξελιγμένη λειτουργία διαχείρισης επαφών που δείχνει πόσα αρχεία μοιράζεται κάποιος μαζί σας και πότε αυτά ενημερώθηκαν για τελευταία φορά.

    Το Mega έχει ήδη ετοιμάσει και την iOS εφαρμογή του, που βρίσκεται σε διαδικασία έγκρισης, ενώ διαθέτει και Android app. Σύντομα, θα υπάρχει επιπλέον και Sync desktop app για Windows, OS X και Linux, ενώ το Mega έχει προαναγγείλει, επίσης, πως ετοιμάζει υποστήριξη κρυπτογραφημένης ηλεκτρονικής επικοινωνίας, για την αποστολή μηνυμάτων μεταξύ των χρηστών(η οποία θα υποστηρίζει και συνημμένα αρχεία), αλλά και υπηρεσίες video conferencing.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles