20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Μεγάλες εκπτώσεις στις άδειες των Windows 10, από μόνο 12,52 ευρώ!

    Έχοντας ένα πλήρως λειτουργικό λειτουργικό σύστημα Windows 10 σε έναν υπολογιστή ώστε να μπορεί να λαμβάνει όλες τις ενημερώσεις που αποστέλλονται από τη Microsoft είναι κάτι πολύ σημαντικό σήμερα, ειδικά επειδή με αυτόν τον τρόπο θα προστατευτούμε από οποιαδήποτε στιγμή επίθεσης κατά του απορρήτου μας. Γι ‘αυτό πρέπει να έχουμε ενημερωμένες άδειες και δεν χρειάζεται να ξοδεύουμε πολλά χρήματα για αυτό, όπως θα σας πούμε τώρα. Οι άδειες που θα σας δείξουμε είναι πολύ φθηνές και ο καθένας θα μπορεί να τις αντέξει οικονομικά, ακόμα κι αν η οικονομία τους δεν είναι δυναμική. Σαφώς, αυτή είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσουμε, ώστε το λειτουργικό μας σύστημα Windows να είναι σε άριστη κατάσταση.

    Πολύ φτηνές άδειες

    Οι άδειες για τις οποίες μιλάμε προέρχονται απευθείας από τον ιστότοπο της Goodoffer24 και, όπως μπορείτε να δείτε, οι τιμές είναι πολύ χαμηλές. Αυτός είναι ένας απόλυτα αξιόπιστος ιστότοπος, επειδή τον δοκιμάσαμε οι ίδιοι.

    Τα Windows 10 είναι πολύ φθηνά

    Windows 10 Pro Professional CD-KEY (32/64 Bit) -12.52€

    Windows 10 Home (32/64 Bit) -12,06€

    Windows 10 Enterprise 2019 LTSC –10,91€

    Το Microsoft Office είναι καταπληκτικό  

    Microsoft Office 2016 Pro Professional Plus CD-KEY (1 PC) -20,64€

    Microsoft Office 2019 Professional Plus CD-KEY (1PC)35,34€

    Microsoft Office Home And Business 2019 CD Key -35,88€

    Πακέτα Windows + Office: και τα δύο ταυτόχρονα

    Windows 10 Pro + Office 2019 Pro – Bundle -40,94€

    Windows 10 Pro + Office 2016 Pro -Bundle -28,34€

    Windows 10 Home + office 2016 Pro – Bundle  -36,81€

    Εάν οι τιμές της Goodoffer24 είναι φτηνές, θα σας βοηθήσουμε λίγο παραπάνω, γιατί χάρη στο κουπόνι μας θα λάβετε επιπλέον 30% έκπτωση, αφήνοντας τις τιμές ακόμη χαμηλότερες.

    ΧΡΗΣΗ ΚΟΥΠΟΥΝ “DG30″ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΙΜΩΝ 30%

    Η αγορά είναι πολύ εύκολη

    Τα προϊόντα Goddoffer24 είναι πολύ φθηνά και αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή διαθέτουν άδεια από απορριπτόμενο εξοπλισμό OEM. Δηλαδή, συσκευές που έχουν λάβει επίσημη άδεια αλλά δεν λειτουργούν πλέον. Αυτός ο τύπος πρακτικής είναι νόμιμος από το 2012, όταν όλες αυτές οι άδειες άρχισαν να θεωρούνται φυσικά προϊόντα.

    Τώρα που έχουμε αποφασίσει, είναι καιρός να συνεχίσουμε να πληρώνουμε για όλα όσα έχουμε επιλέξει. Κατά την επιβεβαίωση της πληρωμής, θα δείτε μια ενότητα που αναφέρει τον Κωδικό προσφοράς, όπου πρέπει να βάλετε αυτόν που σας άφησα (DG30), έτσι ώστε να μειωθεί κατά 30% επιπλέον και συνεπώς να είναι ακόμη φθηνότερο.

     

    Αφού σας δώσω τον κωδικό “DG30”, η τιμή θα είναι έκπτωση 30%. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πιστωτική κάρτα ή PayPal, το οποίο για πολλούς είναι το πιο ασφαλές σύστημα πληρωμών στο Διαδίκτυο. Μετά από λίγα λεπτά και με ό,τι έχει επαληθευτεί από το κατάστημα, όλα όσα χρειάζονται θα μας φτάσουν μέσω e-mail, έτσι ώστε να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις άδειες Windows και Office που έχουμε αγοράσει.

    Για να λάβουμε την ενεργοποίηση των Windows, πρέπει απλώς να μεταβούμε στις Ρυθμίσεις, στη συνέχεια στην Ενεργοποίηση και την ασφάλεια, μετά να μεταβούμε στην Ενεργοποίηση και, στη συνέχεια, απλώς να κάνουμε κλικ στο Αλλαγή κλειδιού προϊόντος για να βάλουμε αυτό που μας έστειλαν από το Goodoffer24.

    Είναι τόσο εύκολο να αγοράσετε και να τοποθετήσετε τη νέα άδεια χρήσης των Windows ή του Office, ώστε να μπορούμε να απολαύσουμε αυτά τα δύο λογισμικά που είναι ουσιαστικά απαραίτητα σήμερα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles