20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Μεγάλες πρεμιέρες σειρών με τη Lady Gaga και τα Muppets, τον Νοέμβριο στη Cytavision

    Δημοφιλείς νέες σειρές και νέοι κύκλοι περιμένουν τους συνδρομητές του Full Pack της Cytavision αυτό το μήνα, μέσα από τα κανάλια FOX (θέση 45) και FOX Life (θέση 44). Συγκεκριμένα ο 5ος κύκλος, 13 επεισοδίων, της γνωστής, βραβευμένης με Emmy και Χρυσή Σφαίρα, σειράς «American Horror Story: Ηotel» αρχίζει στο FOX, τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, στις 23:30, με ένα πολύ εντυπωσιακό cast: Lady Gaga, Sarah Paulson, Kathy Bates, Angela Bassett, Wes Bentley, Matt Bomer, Chloë Sevigny, Denis O’Hare, Cheyenne Jackson, Evan Peters και Finn Wittrock. Η πλοκή της ακραίας και παρανοϊκής αυτής σειράς περιστρέφεται γύρω από την αποστολή του ντετέκτιβ John Lowe (Wes Bentley), ο οποίος διερευνά μία σειρά φόνων στο Los Angeles, όταν λαμβάνει μία αινιγματική πληροφορία, που τον οδηγεί στο μυστηριώδες ξενοδοχείο Cortez.

    GagaHotel

    Καθώς πλησιάζει η πολυ-αναμενόμενη πρεμιέρα της σειράς, οι φανατικοί της τηλεθεατές ανυπομονούν για το ντεμπούτο της μοναδικής Lady Gaga, η οποία εμφανίζεται στο ρόλο της Elizabeth-The Countess, ιδιοκτήτριας του μυστηριώδους ξενοδοχείου Cortez. Ο 5ος κύκλος συνδέεται άμεσα με την πρώτη σεζόν της σειράς (Murder House), ενώ από το 6ο επεισόδιο, παλιοί, γνώριμοι χαρακτήρες της σειράς θα επιστρέψουν για να πάρουν την εκδίκησή τους.

    Muppet

    Τα γνωστά «The Muppets» επιστρέφουν στην τηλεόραση με ένα σύγχρονο show, στη λογική του ντοκιμαντέρ. Η νέα σειρά, που θα προβάλλεται στο FOX Life, από την Τρίτη 24 Νοεμβρίου, στις 21:25, θα ακολουθεί, για πρώτη φορά στα χρονικά, την προσωπική ζωή και τις σχέσεις των ίδιων των Muppets, τόσο στο σπίτι, όσο και στο επαγγελματικό τους περιβάλλον. Έρωτες, χωρισμοί, κατορθώματα, απογοητεύσεις, επιθυμίες και πάθη. Ένα πιο ενήλικο Muppet Show, που απευθύνεται σε «παιδιά» όλων των ηλικιών. Στο «The Muppets» πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι ήρωες: Kermit the Frog, Miss Piggy, Fozzie Bear, The Great Gonzo, Pepe the King Prawn, Rizzo, Scooter, Rowlf και The Electric Mayhem. Το πρώτο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της νέας σειράς ξεκινά με την ενθουσιώδη συνάντηση των πρωταγωνιστών, με αφορμή τη δημιουργία ενός καινούργιου Muppet Show. Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο της Cytavision και τις προσφορές της βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/tv.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles