24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Μεγάλη μπάλα από την TCL! 4 αστέρια του ποδοσφαίρου γίνονται οι brand ambassadors της!

    Σήμερα, η TCL Electronics (1070.HK), ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην παγκόσμια βιομηχανία τηλεοράσεων και μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, παρουσίασε την ποδοσφαιρική ομάδα TCL 2022 στην IFA Berlin. Με τέσσερις από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο ως πρεσβευτές της εταιρείας, η TCL ξεκινά μια παγκόσμια εκστρατεία που στοχεύει να εμπνεύσει τους ανθρώπους να επιδιώξουν το μεγαλείο στη ζωή τους.

    Η σύνθεση της TCL Team συγκεντρώνει τον εξαιρετικό νεαρό μέσο από την Αγγλία Phil Foden, τον ανερχόμενο σούπερ σταρ και Ισπανό διεθνή Pedri, τον κορυφαίο Rodrygo, winger για την εθνική ομάδα της Βραζιλίας  και τον Raphaël Varane, διάσημο αμυντικό και βασικό παίκτης στην εθνική Γαλλίας.

    Το TCL θα μοιραστεί μηνύματα και πληροφορίες από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές ενόψει της μεγάλης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του 2022 που ξεκινά από τον Νοέμβριο και μετά, μέσω παραδοσιακών καναλιών και καναλιών social media. Η TCL θα προσφέρει επίσης πολλές ευκαιρίες στους θαυμαστές να αλληλεπιδράσουν με τα είδωλά τους με ζωντανούς νέους τρόπους μέσω αποκλειστικού περιεχομένου, υπογεγραμμένων εμπορευμάτων και διαγωνισμών, με βραβεία που περιλαμβάνουν την ευκαιρία για τους τυχερούς θαυμαστές να μιλήσουν με τον ήρωά τους.

    «Το να έχεις την ευκαιρία να συνδεθείς με τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και να τους εμπνεύσεις στο μεγαλείο είναι μια φανταστική ευκαιρία. Χαίρομαι που έχω αυτή τη δυνατότητα να συνδεθώ με ένα brand όπως η TCL, της οποίας το ιστορικό δείχνει την αφοσίωσή τους στην παροχή εμπειριών υψηλής ποιότητας για τους υποστηρικτές μας», εξήγησε ο Raphaël Varane.

    «Το πάθος μου για το ποδόσφαιρο ξεκίνησε παίζοντας στους δρόμους του Stockport με τους συμπαίκτες μου και να παρακολουθώντας τα είδωλά μας στην τηλεόραση. Είμαι ενθουσιασμένος που θα γίνω μέλος της TCL οικογένειας και μαζί ελπίζω ότι θα εμπνεύσουμε και θα συνδέσουμε την επόμενη γενιά με το ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Phil Foden.

    «Ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να ξεκινήσω αυτή τη νέα σχέση με την TCL. Όλοι θέλουμε να προσφέρουμε θετικές εμπειρίες στους φιλάθλους και να διαδώσουμε το πάθος μας για το άθλημα και ως brand ambassador της TCL, είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να διαδώσουμε ένα θετικό αθλητικό πνεύμα που εμπνέει τους οπαδούς μας», πρόσθεσε ο Pedri.

    «Χαίρομαι που θα παίξω ρόλο ως brand ambassador της TCL και θα συνεργαστώ με μια εταιρεία που τοποθετεί την ποιότητα και την έμπνευση του ατομικού μεγαλείου στο επίκεντρο των προϊόντων της», σχολίασε ο Rodrygo.

    Ο Frédéric Langin, Vice President Sales & Marketing της TCL Europe, δήλωσε: «Ως μερικοί από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο σήμερα, οι Phil Foden, Pedri, Rodrygo και Raphaël Varane είναι γνωστοί ως ταλέντα της γενιάς τους που εμπνέουν εντός και εκτός γηπέδου. Η TCL έχει το πάθος να εμπνέει τους πελάτες μας μέσω του αθλητισμού και είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να βοηθήσουμε τους οπαδούς να συνδεθούν με αυτούς τους κορυφαίους του ποδοσφαίρου και να εμπνευστούν για να αναγνωρίσουν και να καλλιεργήσουν το δικό τους μεγαλείο».

    Η TCL έχει αναγνωρίσει εδώ και καιρό τη δύναμη του αθλητισμού και το συνδετικό πνεύμα που Εμπνέει το Μεγαλείο στους παίκτες και στην ευρύτερη κοινότητα. Ως συνεπής υποστηρικτής του παγκόσμιου αθλητισμού, η TCL χορηγεί ποδοσφαιρικές ομάδες και τουρνουά στην Αργεντινή, την Αυστραλία, τη Βραζιλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, μεταξύ άλλων. Η εταιρεία έχει επίσης ένα ισχυρό ιστορικό συνεργασίας με αθλητικά πρότυπα. Πέρα από το ποδόσφαιρο, η TCL είναι επίσης παγκόσμιος συνεργάτης της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (FIBA) από το 2018 και είναι μεγάλος χορηγός του Ευρωμπάσκετ της FIBA 2022, από σήμερα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles