19.6 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    Μεγάλη ποικιλία Fitness Aξεσουάρ στα καταστήματα Vodafone!

    Στα καταστήματα Vodafone και το vodafone.gr, μπορούν όλοι να βρουν μία μεγάλη ποικιλία από Fitness Aξεσουάρ για να διαλέξουν αυτό που τους ταιριάζει και να αποκτήσουν τον καλύτερο σύμμαχο για τις αθλητικές τους δραστηριότητες.

    Vodafone fitness gadgets

    Συγκεκριμένα όλοι μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία Wearables, Earbuds, Ηandsfree ή Neckbands, στο χρώμα και το υλικό της επιλογής τους ανάμεσα από κορυφαία brands όπως Apple, Samsung, Huawei και Xiaomi προκειμένου να αποκτήσουν αυτό που καλύπτει τις ανάγκες τους και ταιριάζει στο στιλ τους, ενώ γυμνάζονται.

    H Vodafone, με κάθε αγορά Fitness Αξεσουάρ από τα καταστήματά της αλλά και από το Vodafone eshop, δίνει δώρο ένα Armband αξίας 9,90€ ώστε να μπορούν όλοι να έχουν μαζί τους το Smartphone τους όσο αθλούνται, να το κρατούν προστατευμένο ενώ παράλληλα έχουν πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες. Έτσι, δεν θα χάνουν κλήσεις, μηνύματα, ειδοποιήσεις για όλες τις αγαπημένες τους εφαρμογές και παράλληλα θα μπορούν να απολαμβάνουν και τα αγαπημένα τους μουσικά κομμάτια κατά την διάρκεια των προπονήσεων.

    Η προσφορά ισχύει έως 31/10/2019 και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Περισσότερες πληροφορίες στο https://bit.ly/2oQLjpf

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles