21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Μεγαλώνει ένα φυτό αν του μιλάς; Βοήθα κι εσύ με ένα tweet τους Mythbusters!

    Η τηλεοπτική εκπομπή Mythbusters, γνωστή για την κατάρριψη μύθων, έχει στρέψει το βλέμμα της σε μία σειρά νέων πειραμάτων με ονομασία MythBusters: The Explosive Exhibition. Μέσα σε αυτά, υπάρχει ένα πείραμα το οποίο σχετίζεται με τα φυτά. Ένα φυτό μεγαλώνει πιο γρήγορα αν του μιλάς; Θα μάθουμε με τη βοήθεια του Twitter!

    mythbusters-talk-to-a-plant-twitter-experiment

    Στην ειδική σελίδα η οποία έχει διαμορφωθεί για το πείραμα Talk to a Plant, οι χρήστες μπορούν να δουν live δύο φυτά, ένα να περιτριγυρίζεται από δύο ηχεία και ένα χωρίς. Κάθε tweet το οποίο περιέχει το hashtag #talktoaplant, εμφανίζεται στη σελίδα και μία τεχνολογία αναλαμβάνει να το διαβάσει στο φυτό μέσω των ηχείων.

    Στη σελίδα υπάρχουν ακόμη διάφορες πληροφορίες για τα φυτά, όπως χρώμα φύλλων, ύψος, καθώς και αριθμός λέξεων οι οποίες έχουν διαβαστεί στο ένα από τα δύο φυτά. Μην περιμένεις άλλο, γράψε τώρα κι εσύ αυτό που θες να πεις στο φυτό και στείλε το μέσω του tweet με το hashtag #talktoaplant. Το πείραμα ξεκίνησε 11 Οκτωβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 5 Ιανουαρίου του 2014.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles