18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Μεγαλώνει ο ανταγωνισμός για το ρόλο της Μαντόνα – 3 ακόμα γνωστές ηθοποιοί στην οντισιόν

    Η βασίλισσα της pop Μαντόνα αποφάσισε να μεταφέρει τη ζωή της στη μεγάλη οθόνη και οι οντισιόν έχουν ήδη ξεκινήσει. Η ενσάρκωση της Μαντόνα στον κινηματογράφο αποτελεί σίγουρα μια μεγάλη ευκαιρία για πολλές νεαρές ηθοποιούς, οι οποίες και θα «κονταροχτυπηθούν» για το ρόλο.

    Ήρθε η στιγμή να μάθουμε τα πρώτα ονόματα. Σύμφωνα με το The Ankler, οι πρωταγωνίστριες της σειράς «Euphoria» Σίντνεϊ Σουίνι και Μπάρμπι Φερέρα και η βραβευμένη με Emmy για την ερμηνεία της στη σειρά «Ozark» Τζούλια Γκάρνερ προστέθηκαν στη λίστα των ηθοποιών που πήγαν στην οντισιόν για τον ρόλο της θρυλικής ηθοποιού και μουσικού στην ταινία για τη ζωή της.

    Οι εκπρόσωποι της βασίλισσας της ποπ λένε ότι η βιογραφική ταινία, που θα καταγράφει την πορεία της τραγουδίστριας προς την κατάκτηση της επιτυχίας θα είναι αντίστοιχη της επερχόμενης ταινίας για τη ζωή του Έλβις Πρίσλεϊ με πρωταγωνιστές τους Όστιν Μπάτλερ και Τομ Χανκς.

    Διαβάστε επίσης:

    Δεδομένο το Batman 2! Πότε αναμένεται το sequel στους κινηματογράφους;

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles