13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Μεγάλος διαγωνισμός: Κερδίστε ένα devolo GigaGate & ένα devolo dLan 1200+ WiFi ac Starter Kit

    Ο νέος μας διαγωνισμός, σε συνεργασία με τη devolo, σας προσφέρει ένα devolo GigaGate & ένα devolo dLan 1200+ WiFi ac Starter Kit.

    devolo GigaGate

    devolo-GigaGate

    4K video streaming, audio υψηλής ανάλυσης, gaming και γρήγορη πρόσβαση σε NAS. Για να απολαμβάνουμε την οικιακή ψυχαγωγία σε όλο της το μεγαλείο, χρειάζεται ένα σταθερό και ταχύτατο Internet. Για το σκοπό αυτό, η devolo δημιούργησε το GigaGate, ένα υψηλής ταχύτητας WiFi bridge, το οποίο μεταδίδει το σήμα ενός gigabit Internet από τον router σε κάθε γωνιά multimedia του σπιτιού μας. Με δυναμικότητα μεταφοράς έως και 2 Gbps, το GigaGate, δημιουργεί μια αξιόπιστη σύνδεση WiFi που προσφέρει γρήγορη σύνδεση στο Διαδίκτυο ακριβώς εκεί όπου απαιτείται: σε έξυπνες τηλεοράσεις, συσκευές streaming, κονσόλες παιχνιδιών, καθώς και σε όλες τις άλλες συσκευές πολυμέσων.

    devolo dLAN 1200+ WiFi ac

    dLAN-1200+-WiFi-ac

    Το dLAN 1200+ WiFi ac της devolo. Είναι η νέα γενιά Powerline σε ταχύτητες Gigabit. Για πρώτη φορά με WiFi ac – το πιο καινοτόμο και αποδοτικό πρότυπο WIFI. Από τώρα και στο εξής οι φορητές συσκευές όπως smartphone, tablet και φορητοί υπολογιστές μπορούν να χρησιμοποιούν το πλήρες εύρος ζώνης της σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Δύο θύρες Gigabit LAN είναι στη διάθεσή σας για επιπλέον τερματικές συσκευές. Και χάρη στην ενσωματωμένη πρίζα, με φίλτρο δικτύου και σύστημα ασφαλείας για τα παιδιά, θα μπορείτε πλέον να αξιοποιήσετε όλες τις πρίζες στον χώρο σας. Τόσο η μεταφορά δεδομένων μέσω του δικτύου ρεύματος (χάρη στην τεχνολογία MIMO με έως και 1,2 Gigabit το δευτερόλεπτο), όσο και η ασύρματη επικοινωνία μέσω WiFi ac (ταυτόχρονα στα 2,4 και 5 GHz) πληρούν τα πιο σύγχρονα πρότυπα. dLAN 1200+ WiFi ac – WIFI παντού! Τόσο γρήγορο και απλά όσο ποτέ άλλοτε.

    Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση και να διεκδικήσετε τα devolo GigaGate & ένα devolo dLan 1200+ WiFi ac Starter Kit, η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Αυτά που μπορείτε να κάνετε είναι:

    • Public share αυτού του post στο Facebook
    • Ένα σχόλιο συμμετοχής ανά χρήστη σε αυτό το θέμα που διαβάζετε.

    Οι συμμετοχές είναι ανοικτές από σήμερα και θα κλείσουν την Κυριακή 22 Ιουλίου, στις 23.59.

    Καλή σας επιτυχία!
    Χορηγοί διαγωνισμού: diagonismos.grnethall.grSave&Winjaba.gr

    Related Articles

    459 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles