21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Μεγάλος Διαγωνισμός: Άφησε το σχόλιό σου και κέρδισε προϊόντα Philips

    Λίγες εταιρείες μπορούν να υπερηφανευτούν ότι μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μας σε συσκευές και μικροσυσκευές για το σπίτι αλλά και για την προσωπική μας φροντίδα και ευχαρίστηση. Και ακόμα λιγότερες μπορούν να υπερηφανευτούν ότι δραστηριοποιούνται και σε τομείς που έχουν σημασία για την ζωή και την ευημερία όλων, όπως η τεχνολογία της υγείας, της ενέργειας και των υποδομών. Ε, μία από αυτές είναι η Philips με παρουσία σε 60 χώρες και με προϊόντα που έχουμε βάλει στο σπίτι μας, είτε στην μορφή των μικρών οικιακών συσκευών, είτε στον φωτισμό, είτε στην προσωπική φροντίδα, είτε στην εικόνα και τον ήχο.

    Η Philips και το digitallife.gr σου δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις ένα από τα 10 δώρα που προσφέρουν στους τυχερούς. Πώς; Άφησε το σχόλιό σου κάτω από αυτό το post, ή το αντίστοιχο στο facebook εδώ και αυτόματα συμμετέχεις στην κλήρωση.

    Ο διαγωνισμός διαρκεί έως την Κυριακή 29 Ιουλίου τα μεσάνυχτα. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία μας, την Δευτέρα 30 Ιουλίου, στις 15:00.

    Χορηγοί διαγωνισμού: diagonismos.gr, nethall.gr,jaba.gr,diagonismoi24.grSave & Win,kerdiseto.blogspot.comwww.tixerakias.comwinthis.grmyfreeshop.gr

    Όροι διαγωνισμού

    Ακολουθούν τα δώρα του διαγωνισμού:

    Βραστήρας 1.7 L HD4677/40

    Βράστε την ποσότητα που χρειάζεστε και εξοικονομήστε ενέργεια έως και 66%. Το μοναδικό χαρακτηριστικό «ένδειξη ενός κυπέλλου» αυτού του κομψού βραστήρα σας επιτρέπει να βράζετε μόνο την ποσότητα νερού που χρειάζεστε. Ως εκ τούτου, μπορείτε εύκολα να εξοικονομήστε ενέργεια έως και 66% και να μειώσετε το περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

    Καφετιέρα HD7562/40


    Σε λευκό με λιλά, η καφετιέρα αυτή σας εξασφαλίζει υπέροχο καφέ μέχρι την τελευταία σταγόνα, καθώς διαθέτει λειτουργία ανάμειξης αρώματος, για βέλτιστη ανάμειξη του καφέ. Ένα έξυπνο στόμιο στην καφετιέρα ανακατεύει τον καφέ, για πλουσιότερο άρωμα σε όλη την κανάτα.

    Φρυγανιέρα Viva Collection HD2630/40


    Απολαύστε υπέροχο φρυγανισμένο ψωμί. Είτε παχιές, είτε λεπτές είναι οι φέτες του ψωμιού, είναι πάντοτε ξεροψημένες. Η φρυγανιέρα, σε λευκό με λιλά, διαθέτει βαθιές εγκοπές και λειτουργία αυτόματης τοποθέτησης στο κέντρο που διασφαλίζει ομοιόμορφο φρυγάνισμα σε παχιές ή λεπτές φέτες. Διαθέτει ενσωματωμένη σχάρα για ζέσταμα σε φραντζολάκια, αφαιρούμενο δίσκο για τα ψίχουλα και κουμπιά για ξαναζέσταμα και απόψυξη με ένα πάτημα.

    Τρίμερ NT9130


    Το ιδανικό τρίμερ ακριβείας για να αποκτήσετε το στυλ που επιθυμείτε. Το τρίμερ για μύτη, αφτιά και φρύδια, λειτουργεί με μπαταρία ΑΑ, ενώ περιλαμβάνει και πολυτελή θήκη για πρακτική αποθήκευση.

    Κουρευτική μηχανή DIY QC5550/15


    Κάντο μόνος σου! Η μηχανή Headgroom είναι ο ευκολότερος τρόπος να τριμάρετε ή να ξυρίσετε το κεφάλι σας μόνος σας. Η μοναδική πειρστρεφόμενη κεφαλή (180 μοιρών) σας βοηθά να φτάνετε σε κάθε σημείο του κεφαλιού, για άψογο και απόλυτα ομοιόμορφο ξύρισμα ή τριμάρισμα, χωρίς ερεθισμούς και κοψίματα.

    Ισιωτικό HP8290/00

    Για ίσια μαλλιά, μπούκλες και περιποίηση. Αποκτήστε το στυλ που επιθυμείτε με το SalonStraight & Curl: ίσια, κυματιστά ή σγουρά μαλλιά. Ευέλικτο κεραμικό σίδερο για ίσιωμα και μπούκλες, με επαγγελματική θερμοκρασία 220 βαθμούς Κελσίου και ψηφιακές ρυθμίσεις.

    Phillips Cushion Speaker SDC5100/00


    To CushionSpeaker παραμένει σταθερό στα πόδια σας πάνω σε ένα άνετο αντιθερμικό μαξιλαράκι ενώ η αντιολισθητική ταινία σταθεροποιεί το notebook στη θέση του. Γι αυτό, χαλαρώστε και απολαύστε και την άνεση και τον ήχο στα ψηφιακά στερεοφωνικά ηχεία.

    Ηχείο σύνδεσης DS700/12


    Ένα ηχείο ειδικά σχεδιασμένο για ταξίδια για όσους έχουν πάθος με τον ήχο. Ιδανικό για το iPod nano, αυτό το ηχείο σε μέγεθος τσέπης σας επιτρέπει να παομαβάνετε τη μουσική σας με πλούσιο και δυναμικό ήχο όπου κι αν βρίσκεστε, παρέχοντας εκπληκτικές επιδόσεις χωρίς κόπο. Τροφοδοτείται με ρεύμα AC ή μπαταρίες και αναπαράγει μουσική από όλα τα iPod/iPhone, καθώς και από το iPod nano.

    Συσκευή MP3 SoundDot, 2GB SA4DOTO2BN/12


    Η μουσική γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστική. Χορέψτε στο ρυθμό της μικρής και πολύχρωμης συσκευής MP3 GoGEAR Sounddot. Διαθέτει ενσωματωμένο κλιπ για να τη στερεώνετε στ αρούχα σας, καθώς και ενδείξεις LED και ήχου για εύκολη πλοήγηση. Ακόμα, σας προσφέρει τη δυνατότητα εύκολης μεταφοράς αρχείων μέσω Direct USB και γρήγορης φόρτισης μέσω FastCharge.

    Συσκευή MP3 SoundDot, 2GB SA4DOT02PN/12


    Η «άλλη» όψη της συσκευής MP3 GoGEAR Sounddot σε κομψό φούξια χρώμα.


     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles