20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Μεγάλος Διαγωνισμός: Κέρδισε αξεσουάρ για το smartphone σου!

    Δεν μας αρκεί να έχουμε μόνο smartphone. Θέλουμε μαζί με το smartphone μας να διαθέτουμε ποιοτικά αξεσουάρ που θα το προστατεύουν, θα το αναδεικνύουν και θα κάνουν πιο ασφαλή και καλύτερη τη χρήση του. Το digitallife.gr σε συνεργασία με τις εταιρείες, Volte-tel και Norton Line, σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις ένα από τα πολλά φανταστικά αξεσουάρ που προσφέρουν. Πώς;

    Αφήνοντας το σχόλιό σου κάτω από αυτό το post

    Αφήνοντας το σχόλιό σου κάτω από το αντίστοιχο post στο facebook εδώ

    Αφήνοντας το σχόλιό σου κάτω από το post στο Google+ εδώ

    Ο διαγωνισμός διαρκεί έως την Τρίτη 7 Αυγούστου 2012 τα μεσάνυχτα. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία μας, την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, στις 15:00.

    Ακολουθούν τα δώρα του διαγωνισμού:

    • 2 Σκληρές Θήκες Face Samsung i9300 Galaxy S III Shine Style Πορτοκαλί και Κόκκινο– Norton Line

    Προστατέψτε τη συσκευή σας με στυλ, με αυτή τη μοντέρνα σκληρή θήκη! Κατασκευασμένη από ανθεκτικό υλικό, ταιριάζει απόλυτα στη συσκευή σας παρέχοντας συγχρόνως πλήρη πρόσβαση στις λειτουργίες της.

    • 2 Θήκες TPU Trexta Apple iPhone 4/4S Palette Ροζ  και Πορτοκαλί– Norton Line

    Κατασκευασμένη από ανθεκτικό υλικό η θήκη αυτή της Trexta επιτρέπει πλήρη πρόσβαση στις λειτουργίες του τηλεφώνου ενώ ταυτόχρονα προστατεύει την συσκευή σας απο γρατζουνιές και φθορές.

    *Σε όλες τις θήκες Trexta παρέχεται περιορισμένη εγγύηση εφ’όρου ζωής!

     

    • 2 Θήκες Hardshell Trexta Apple iPhone 4/4S Pure Πράσινο και Μπλέ – Norton Line

    Κατασκευασμένη από σκληρό υλικό η θήκη αυτή της Trexta επιτρέπει πλήρη πρόσβαση στις λειτουργίες του τηλεφώνου ενώ ταυτόχρονα προστατεύει την συσκευή σας απο γρατζουνιές και φθορές.

    *Σε όλες τις θήκες Trexta παρέχεται περιορισμένη εγγύηση εφ’όρου ζωής!

    • 3 Αδιάβροχες Θήκες Dripro Multi Purposes – Norton Line

    H Dripro Multi Purposes έχει πιστοποιηθεί από την SGS (IPX8) για αδιάβροχη προστασία έως και 10 μέτρα. Είναι ιδανική για κινητά τηλέφωνα παρέχοντας πλήρη πρόσβαση στον μηχανισμό αφής του τηλεφώνου, φωτογραφικές μηχανές χωρίς zoom ή/και τα προσωπικά σας αντικείμενα (κάρτες, χρήματα, κλειδιά κλπ), ώστε να είναι ασφαλή από σκόνη, νερό, άμμο, χιόνι οπουδήποτε και αν βρίσκεστε!

    • 2 Φορτιστές αυτοκινήτου με Σύστημα Περιέλιξης Micro USB – Norton Line

    Η Nortonline σας παρουσιάζει τους νέους φορτιστές αυτοκινήτου με σύστημα περιέλιξης. Πρακτικό σχεδιασμό που σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε το καλώδιο στο εσωτερικό του φορτιστή με σκοπό να διευκολύνεται η μεταφορά του.

    • 2 Φορτιστές αυτοκινήτου με Σύστημα Περιέλιξης Apple iPhone 3GS/4/4S/iPod – Norton Line

    • 2 BLUETOOTH 3in1 VOLTE-TEL VT-702 Headset Clip & Car Kit (2 ΣΥΣΚ)

    To 3 σε ένα Bluetooth head set της Volte-Tel είναι ο πολύτιμος σύντροφος για την χρήση του Smartphone σας, όσο βρίσκεστε εν κινήσει. Είναι συμβατό με όλες τις συσκευές που διαθέτουν δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth, έχει χρόνο ομιλίας 6 ώρες, χρόνο αναμονής μέχρι και 200 ώρες ενώ η φόρτισή του απαιτεί μόλις 1 -2 ώρες.

    • 1 USB Φορτιστής Αυτοκινήτου mini Volte-Tel VCU037 1200mA Μαύρος + Καλώδιο USB για φόρτιση iPhone, iPod, iPad

    Mini φορτιστής αυτοκινήτου USB με κόκκινο led το οποίο ανάβει κατά την διάρκεια της φόρτισης. Εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής. Πολύ μικρός στο μέγεθος αλλά πολύ ισχυρός στην απόδοση! Διαθέτει κύκλωμα υπερφόρτισης και βραχυκυκλώματος.

    • 1 θήκη iPhone 4G/4S Faceplate Volte-Tel V031 Diamond Red

    H glamorous θήκη από τη Volte Tel, για τα iPhone 4 και 4S, είναι η ιδανική προστασία για τις συσκευές σας, καθώς είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό υλικό. Τα κρύσταλλα προσθέτουν μία δόση πολυτέλειας στην αγαπημένη σας συσκευή.

    • 1 θήκη Samsung i9300 Bumper PC – Silicon Blue- Black Volte-Tel

    Προστατευτικό Bumper από σιλικόνη, για το Samsung Galaxy S III. Ανθεκτικό, αλλά και εύπλαστο, το bumper είναι η καλύτερη προφύλαξη για τη συσκευή σας, χωρίς να αλλοιώνει τον σχεδιασμό του. Σε μπλε με μαύρες λεπτομέρειες.

     

     

     

    Χορηγοί διαγωνισμού: diagonismos.gr, nethall.gr,jaba.gr,diagonismoi24.grSave & Win,kerdiseto.blogspot.comwww.tixerakias.comwinthis.grmyfreeshop.gr

    Όροι διαγωνισμού

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles