21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Μεγάλος διαγωνισμός: Κέρδισε ένα Nokia Lumia 800, προσφορά από τη Vodafone

    To digitallife.gr παρουσιάζει έναν ακόμη μεγάλο διαγωνισμό για τους αναγνώστες του, με τον οποίο ο μεγάλος τυχερός θα κερδίσει ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα κινητά της σεζόν.


    Το Nokia Lumia 800, η “ναυαρχίδα” των Windows Phone Mango, η συσκευή που απογειώνει τη νέα έκδοση του λειτουργικού της Microsoft, μπορεί να γίνει δική σου, αρκεί να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό μας.

    Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Κάνοντας ένα σχόλιο κάτω από αυτό το θέμα ή το αντίστοιχο post στο Facebook ή το αντίστοιχο στο Google+ ή κάνοντας mention τον λογαριασμό μας στο twitter (@DigitalLifeMag) με τις λέξεις “Nokia Lumia 800” στο μήνυμά σας.

    Ο διαγωνισμός μας λήγει τα μεσάνυχτα της Κυριακής 15/1.

    Όλες οι συμμετοχές σας θα συγκεντρωθούν από την ομάδα του digitallife.gr και η κλήρωση για την ανάδειξη του μεγάλου τυχερού θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16/1 στα γραφεία μας (Μάγερ 15, Αθήνα), ενώ, ταυτόχρονα, θα βιντεοσκοπηθεί και το video θα ανέβει στο digitallife.gr

    To Nokia Lumia 800 θα διατίθεται σε λίγες μέρες και στην ελληνική αγορά από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone. Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να επισκεφθείτε ένα κατάστημα Vodafone σήμερα, να γνωρίσετε από κοντά τις δυνατότητες του και, αν το επιθυμείτε, να το προπαραγγείλετε από εδώ.

    Χορηγοί διαγωνισμού: diagonismos.gr, nethall.gr, jaba.gr, diagonismoi24.gr, kliroseis.gr,contests.grkerdiseto.blogspot.comwhatcaniwin.comwww.tixerakias.com

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles