18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Μεγάλος Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα ρολόι Nixon Time Teller P προσφορά της Melcore

     

    “The Time Teller P”... ή, αλλιώς, το ρολόι εκείνο, που κάνει αυτό ακριβώς που περιμένεις… σου“λέει την ώρα”! Παράλληλα, όμως, θα σε γοητεύσει όσο λίγα με την εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά του.

    Η πρόταση της Nixon που έρχεται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία Melcore θα σε κερδίσει με τις απλές γραμμές, αλλά και τη διαφοροποίηση που μπορεί να προσφέρει η διάθεσή της σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Έχει κάσα από φορμαρισμένο πολυανθρακικό περίβλημα με σκληρυμένο ορυκτό γυαλί και λουράκι από φορμαρισμένο πέλμα πολυουρεθάνης με πατενταρισμένο κλείδωμα και πόρπη polycarbonate. Είναι αδιάβροχο έως τα 100 μέτρα, με αποτέλεσμα να είναι κατάλληλο για κολύμβηση ή για καταδύσεις.

    Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για μία unisex πρόταση, κατάλληλη για τον καθένα ή την καθεμία από εσάς. Είναι, επιπλέον, διαθέσιμο σε ποικιλία χρωμάτων, ώστε ο νικητής να επιλέξει εκείνο που τον εκφράζει!

    Περισσότερες πληροφορίες για το Nixon Time Teller P μπορείς να βρεις εδώ


    Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό και να το διεκδικήσεις, άφησε το σχόλιό σου κάτω από αυτό το post και αυτόματα λαμβάνεις μέρος στην κλήρωση!

    Ο διαγωνισμός διαρκεί έως την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012 τα μεσάνυχτα. Η κλήρωση, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012, στις 15:00 στα γραφεία μας, Μάγερ 15 10438, Αθήνα.

    Χορηγοί διαγωνισμού: diagonismos.grnethall.gr,jaba.gr,Save&Win,KERDISETOwww.tixerakias.comwinthis.grmyfreeshop.gr

    Όροι διαγωνισμού

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles