15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Meizu θέλει να τη “σπάσει” στη Huawei, παρουσιάζοντας κι εκείνη μία συσκευή (m3 Note) στις 6 Απρίλιου!

    Ύστερα από την παρουσίαση της Apple, το επόμενο major event που όλος ο κόσμος της κινητής τηλεφωνίας έχει στραμμένο το βλέμμα του είναι το Huawei event, το οποίο θα λάβει χώρα στο Λονδίνο και στο οποίο η κινεζική εταιρεία (που πλέον έχει μετατραπεί σε έναν κολοσσό της βιομηχανίας της κινητής τηλεφωνίας) θα ανακοινώσει κατά 99% το Huawei P9 (το Digital Life θα βρίσκεται εκεί και θα σας μεταφέρει direct όλες τις εξελίξεις). Παρόλα αυτά, σήμερα μάθαμε ότι η Huawei δεν θα είναι η μόνη εταιρεία που θα παρουσιάσει ένα νέο smartphone στις 6 Απριλίου, καθώς και η Meizu (για αδιευκρίνιστους λόγους) επέλεξε ακριβώς την ίδια ημερομηνία για να αποκαλύψει το m3 Note!

    Meizu M3 Note 1

    Από ότι φαίνεται η Meizu ενδεχομένως να επιχειρήσει με αυτή την κίνηση (που φαντάζει λιγάκι “unfair” αλλά συμβαίνει ενίοτε στον κόσμο των επιχειρήσεων…) να κλέψει λίγη από τη δόξα του P9, με τον διάδοχο του m2 Note να έχει και αρκετά ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά και παράλληλα να είναι έτοιμο να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ στη value for money κατηγορία. Ειδικότερα, το νέο μέλος της σειράς Note της Meizu πρόκειται να προσφέρει οθόνη στις 5.5 ίντσες με ανάλυση στα 1080p, 2GB μνήμης RAM, μετο πανίσχυρο οκταπύρηνο MediaTek Helio P10 chipset (με octa-core Cortex-A53 CPU και μία GPU Mali-T860MP2) στο εσωτερικό του να αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας όλα τα απαιτητικά tasks. Τέλος, το m3 Note θα διαθέτει μπαταρία στα 3.200mAh και εάν ισχύσει η τιμή “χώμα” που έχει ακουστεί τότε θα προκαλέσει πάταγο, καθώς θα στοιχίζει περίπου 109 ευρώ για το μοντέλο με 16GB αποθηκευτικού χώρου και 137 ευρώ για την έκδοση των 32GB.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles