21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Meizu MX: Ανακοινώθηκε η τετραπύρηνη έκδοση!

    Η Meizu στην Κίνα σκίζει… Και τώρα μπορεί να “υπερηφανευτεί” ότι έχει το δικό της τετραπύρηνο κινητό, το οποίο, μάλιστα, είναι το πρώτο που ενσωματώνει το νέο quad-core Cortex-A9-based, 32nm, chip Exynos της Samsung – με τη νέα συσκευή να κάνει την πρεμιέρα της πολύ πριν η κορεατική εταιρεία ανακοινώσει τη δική της πρόταση.

    Ο νέος επεξεργαστής (που, παρόλο που τα χαρακτηριστικά δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα, λέγεται ότι είναι ο Exynos 4412 χρονισμένος στο 1,5GHz), μειώνει την κατανάλωση ενέργειας από τη CPU έως και 20%, ενισχύοντας την αυτονομία της μπαταρίας των 1700mAh της συσκευής. Όσο για τις υπόλοιπες επιδόσεις του νέου MX, η Meizu αναφέρει οτι η CPU του είναι 60% ταχύτερη από αυτή του προκατόχου της, ενώ στον τομέα των γραφικών το κινητό “τρέχει” πιο γρήγορα κατά 50%.

    Η ASV οθόνη 4 ιντσών, ανάλυσης 960×640 pixels, που διαθέτει το νέο Meizu MX έχει pixel density 292ppi, ενώ από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του ξεχωρίζουν μία 8MPixels κάμερα BSI με διάφραγμα φακού f/2.2 καθώς και η ενσωμάτωση του λειτουργικού Android Ice Cream Sandwich μαζί με το Flyme OS UI της κινεζικής εταιρείας. Θα κυκλοφορήσει με χωρητικότητα μνήμης 32 ή 64GB, ενώ θα διαθέτει οπίσθια καλύμματα σε 5 διαφορετικά χρώματα, πέρα από το κλασσικό λευκό. Σε πρώτη φάση θα είναι διαθέσιμο σε Κίνα και Χονγκ Κονγκ, πρόκειται όμως για μία συσκευή που σίγουρα θα δούμε και στην παγκόσμια αγορά.

    Πηγή: Ubergizmo

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles