15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Meryl Streep, Cameron Diaz και Milla Jovovich είναι οι πιθανές ExpendaBelles!

    Όταν βρίσκεις την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά όχι μόνο την προσέχεις σαν τα μάτια σου, αλλά προσπαθείς να την… κλωνοποιήσεις κιόλας.
    Με τα The Expendables και The Expendables 2 να έχουν φέρει πάνω από 574 εκ. δολ. παγκοσμίως, είναι λογικό η Millennium Films όχι μόνο να ετοιμάζει πυρετωδώς το Expendables 3, αλλά να σκέφτεται πως ήρθε η ώρα και για την γυναικεία έκδοση του franchise, το The ExpendaBelles.

    Resident Evil Afterlife

    Ο Avi Lerner της Millennium Films, αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τις Meryl Streep, Cameron Diaz και Milla Jovovich για να πρωταγωνιστήσουν σ’ αυτό το project, τρία ονόματα που θα ήθελε πάρα πολύ να κλείσει εξ αρχής. Βέβαια εάν δεν καταλήξουν πρώτα στον σκηνοθέτη, δεν μπορεί να θεωρείται τίποτα σίγουρο. Και όσο αφορά αυτό το θέμα ο Lerner είχε ακόμα μία αποκάλυψη να κάνει, αφού η παραγωγή ελπίζει να δώσει την δουλειά σε μία γυναίκα! Δεν ανέφερε κάποιο όνομα, ωστόσο όσο αφορά το σενάριο αυτό είναι πολύ πιθανό πως θα περάσει στα χέρια των Karen McCullah Lutz και Kirsten Smith. Να δούμε την Streep να δέρνει με στυλ και τι στον κόσμο!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles