16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Μέσα στο 2023 το remake του Resident Evil 4 στο PS5

    Μετά από ένα μεγάλο διάστημα που οι φήμες οργίαζαν, η Capcom επιτέλους ανακοίνωσε ότι το Resident Evil 4 θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023. Το remake του παιχνιδιού του 2005 βρίσκεται υπό ανάπτυξη προκειμένου να επιτευχθούν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που αρμόζουν σε ένα survival horror το 2023, όμως μέσα στο πλάνο είναι να διατηρηθεί η αίσθηση του original Resident Evil με μια δόση φρεσκάδας.

    Δείτε το video:

    Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η Capcom θα φέρει μια ανανέωση στο storyline του παιχνιδιού και φυσικά θα αναβαθμίσει τα γραφικά και το χειρισμό ακολουθώντας τα μοντέρνα δεδομένα. Αν δεν το έχεις παίξει ποτέ μέχρι σήμερα, το Resident Evil 4 λαμβάνει χώρα 6 χρόνια μετά την καταστροφή στη Racoon City. Ο Leon S. Kennedy στρατολογείται για να σώσει μια κοπέλα που την έχουν απαγάγει. Ακολουθώντας τα ίχνη της σε ένα χωριό αντιλαμβάνεται ότι κάτι τρομερό συμβαίνει με τους κατοίκους. Το Resident Evil 4 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου 2023.

    Διαβάστε επίσης:

    Διαθέσιμο για κινητές συσκευές και PC το Diablo Immortal (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles