23 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Μέσα στο 2025 η νέα ταινία Star Trek

    Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι η Paramount Pictures είχε στα σκαριά μια νέα κινηματογραφική ταινία Star Trek παράλληλα με το “Star Trek 4”, που αποτελεί sequel της ταινίας του 2016.

    Τις τελευταίες ώρες όμως, το project πήρε επίσημα “σάρκα και οστά”, αφού η εταιρεία ανακοίνωσε το χρονοδιάγραμμά της για τα έτη 2025 και 2026, επιβεβαιώνοντας τη πολυσυζητημένη άφιξη. Η νέα ταινία του franchise θα λαμβάνει χώρα “δεκαετίες πριν από την αρχική ταινία Star Trek του 2009.” Ο Toby Haynes (Andor, Black Mirror “USS Callister”) σκηνοθετεί βασιζόμενος σε σενάριο του Seth Grahame-Smith (The Lego Batman Movie), με τον J.J. Abrams να επιστρέφει σε ρόλο παραγωγού.

    Τα καλά νέα είναι ότι αυτό το project έχει προγραμματιστεί επίσημα να πραγματοποιηθεί στο εγγύς μέλλον. Η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει αργότερα φέτος και θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους κάποια στιγμή το 2025.

    Η νέα ταινία είναι μόνο μία από τις πολλές που το στούντιο επιβεβαίωσε ως μέρος του χρονοδιαγράμματος για το 2025/2026 κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του στο CinemaCon. Ο CEO της Paramount Pictures, Brian Robbins, πραγματοποίησε την παρουσίαση του στούντιο στο Caesars Palace του Λας Βέγκας και αυτή είναι η πρώτη φορά που το Star Trek αποτελεί μέρος του ετήσιου CinemaCon από τότε που ο Robbins ανέλαβε τη θέση το 2021.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles