18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Michelle Yeoh: Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός επιστρέφει στο σύμπαν του Star Trek

    Το Star Trek: Section 31 είναι γεγονός. Δε θα το δούμε όμως σε μορφή σειράς όπως αναμέναμε αλλά ως πρωτότυπη ταινία για το Paramount+ με πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με Όσκαρ Michelle Yeoh στο ρόλο της Αυτοκράτειρας Φιλίππα Γεωργίου που ενσάρκωσε και στο Star Trek: Discovery.

    Στην ταινία, η Γεωργίου «εντάσσεται σε ένα μυστικό τμήμα του Starfleet που έχει ως αποστολή την προστασία της Ενωμένης Ομοσπονδίας Πλανητών και αντιμετωπίζει τις αμαρτίες του παρελθόντος της». Το σενάριο θα γραφτεί από τον Craig Sweeny και θα σκηνοθετηθεί από τον Olatunde Osunsanmi, δύο βετεράνους του Discovery.

    Το εν λόγω project χρειάστηκε να κάνει ένα μακρύ ταξίδι μέχρι να πάρει τελικά το πράσινο φως, αφού για πρώτη φορά ξεκίνησαν οι συζητήσεις το 2018. Η ανάπτυξή του άρχισε να συζητιέται λίγο πιο ενεργά το 2019 όταν μπήκε στο πλάνο και η Yeoh, λίγο αργότερα όμως οι δημόσιες δηλώσεις σχετικά με το Section 31 φάνηκαν να γίνονται λιγότερο αισιόδοξες. Ο εκτελεστικός παραγωγός Kurtzman χρειάστηκε να καθησυχάσει τους θαυμαστές ότι το έργο ήταν «ακόμα πολύ ζωντανό». Στη συνέχεια, το Μάρτιο, η Yeoh κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού για το Everything Everywhere All at Once και ξαφνικά το Paramount+ δε θέλησε να χάσει την ευκαιρία. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν αργότερα μέσα στο έτος.

    Διαβάστε επίσης:

    The Penguin: Νέος βασιλιάς στη Gotham με “άρωμα” Sopranos (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles