20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Μέσα στο 4o τρίμηνο του 2017, το YouTube «διέγραψε» 8.3 εκατομμύρια videos!

    To YouTube είναι γνωστό ότι έχει μία σειρά από ασφαλιστικές δικλείδες σε ότι έχει με το περιεχόμενο που ανεβαίνει στη γνωστή πλατφόρμα, καθώς εννοείται ότι υπάρχει έλεγχος από μία ειδική ομάδα για τα video uploads. Όπως έγινε γνωστό, μέσα στους τρεις τελευταίους μήνες του 2017, οι υπεύθυνοι του YouTube διέγραψαν περισσότερα από 8 εκατομμύρια videos (8.3 εκατ. για την ακρίβεια). Σύμφωνα με τους υπευθύνους του YouTube, τα περισσότερα videos ήταν spam, ενώ υπήρχαν κι αρκετά με «ενήλικο» περιεχόμενο που όπως αντιλαμβάνεστε δεν θα μπορούσαν να επιβιώσουν για πολύ στον κόσμο του YouTube.

    youtube

    Αν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που «κριτικάρουν» το YouTube ότι δεν κινείται πάντοτε με την απαιτούμενη ταχύτητα για να αφαιρέσει τα videos που δεν ακολουθούν τους κανόνες και τα guidelines, παρόλα αυτά η πραγματικότητα είναι ότι έχει συντελεστεί τεράστια πρόοδος σε σύγκριση με το παρελθόν. H δημιουργία του Inetelligence Desk, που έχει σαν στόχο την ενίσχυση του αριθμού των moderators που ασχολούνται με το περιεχόμενο προσθέτοντας ακόμη 10.000 content moderators. Στη μάχη της καταπολέμησης των ακατάλληλων videos έχει επιστρατευθεί και ένα πιο εξελιγμένο αλγόριθμος, ο οποίος σίγουρα κάνει μπόλικη δουλειά. Ενδεικτικό είναι ότι από τα 8 εκατομμύρια videos που αφαιρέθηκαν, τα 6.7 εκατ. προήλθαν από το αυτοματοποιημένο σύστημα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles