21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Mesh: μετατρέψτε το σπίτι σας σε μια ενιαία online συσκευή!

    Αν το να γινόμαστε πιο έξυπνοι, είναι τόσο εύκολο όσο το να κάνουμε όλο το σπίτι μας πιο «έξυπνο», τώρα θα είμασταν όλοι ιδιοφυίες. Μπορεί τέτοια τεχνολογία να μην υπάρχει ακόμα, όμως μπορείς προς το παρόν να μετατρέψεις το απλό σπίτι σου σε ένα «έξυπνο» σπίτι με το Mesh, ένα σετ από μικρές, ασύρματες συσκευές που συνδέονται σχεδόν σε όλα τα αντικείμενα του σπιτιού.

    gfh

    Με λειτουργίες που περιλαμβάνουν από αισθητήρες κίνησης και φωτεινότητας έως αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας, οι συσκευές του Mesh, μπορούν να συνδεθούν σε διάφορα αντικείμενα του σπιτιού συνδέοντας τα όλα μαζί μέσω wifi, ενώ δεν χρειάζονται επιπλέον ηλεκτρονικές συσκευές ή προγραμματισμό, εκτός της ομώνυμης εφαρμογής που σε βοηθάει στην σύνδεση και τον έλεγχο τους.

    screen-shot-2016-06-03-at-1-46-41-pm-1163x1112

    Για να δημιουργήσεις το «έξυπνο» σπίτι μέσω του Mesh, σύνδεσε τη συσκευή στο αντικείμενο του σπιτιού που θέλεις να ελέγξεις, επέλεξε τη συγκεκριμένη συσκευή στην εφαρμογή, ανάμεσα από τις επτά που υπάρχουν στο σύνολο, μετέφερε την στο sandbox της εφαρμογής και ανέθεσε της μια δουλειά. Εύκολο!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles