18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Meta: Ανακοίνωσε νέο VR gaming show τον Ιούνιο

    Ακόμη ένα gaming showcase έχει προγραμματίσει η Meta για τα Quest VR headsets την 1η Ιουνίου, σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της εταιρείας. Όπως έγινε γνωστό, το event θα περιλαμβάνει “πάνω από 40 λεπτά content”, συμπεριλαμβανομένων ανακοινώσεων για παιχνίδια, πρώτη ματιά σε projects, updates, ένα preshow και postshow.

    Το show θα σηματοδοτήσει το τρίτο ετήσιο Quest Gaming Showcase της Meta. Το event του 2022, το οποίο πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο, περιλάμβανε μερικά πολύ ωραία παιχνίδια, όπως τα Resident Evil 4, Among Us VR και ένα νέο add-on  για το Beat Saber. Ελπίζουμε ότι η Meta επιφυλάσσει κάποιες καλές ανακοινώσεις για την εκδήλωση, αν και ορισμένοι VR fans μπορεί να εξακολουθούν να είναι δυσαρεστημένοι που η εταιρεία κλείνει το Echo VR.

    Θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση στο YouTube, το Twitch, το Facebook και μέσα από το Horizon Worlds social VR platform. Η εκδήλωση της Meta είναι μία από τις πολλές εκδηλώσεις από το χώρο του gaming που θα πραγματοποιηθούν μέσα στον Ιούνιο. Η E3 ακυρώθηκε, αλλά θα υπάρχουν ακόμα πολλά να περιμένουμε, συμπεριλαμβανομένων του showcase της Meta, των events Xbox και Starfield της Microsoft, του show της Ubisoft και του Summer Game Fest του Geoff Keighley.

    Διαβάστε επίσης:

    The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: Βουτιά στο άγνωστο με νέο teaser trailer

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles