13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Μετά από 17 χρόνια το Duke Nukem 3D κυκλοφορεί στο… SEGA Mega Drive!

    Το Duke Nukem 3D (μαζί με το Doom και το Wolfenstein) είναι ένας εκ των τίτλων που έβαλαν τα θεμέλια για την μεγάλη ανάπτυξη του είδους των first-person shooters. Το ανατρεπτικό game της 3D Realms αν μη τι άλλο άφησε τη δική του σφραγίδα τον κόσμο του gaming, ενώ από το 1996 που εμφανίστηκε, κυκλοφόρησε σχεδόν σε όλες τις gaming platforms… ή για να το θέσουμε καλύτερα, σε όλες εκτός από μία! Συγκεκριμένα, για ένα περίεργο και άγνωστο λόγο οι κάτοχοι του SEGA Mega Drive / Genesis δεν είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα το Duke Nukem 3D και αυτό γιατί κυκλοφόρησε αποκλεστικά στην αγορά της Βραζιλίας και… πουθενά αλλού!

    duke nukem 3d b

    Ωστόσο, η Piko Interactive (που ειδικεύεται στο retro gaming) έρχεται ύστερα από περίπου 17 χρόνια να αποκαταστήσει αυτό το κομμάτι της gaming ιστορίας που έλειπε, κυκλοφορώντας ένα Duke Nukem 3D cartridge για το Mega Drive! Η συγκεκριμένη έκδοση του πρώτου game του γνωστού «Δούκα» απευθύνεται σε συλλέκτες και σε όλους τους λάτρεις του retro gaming και όπως έγινε γνωστό θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις. Η μία θα περιλαμβάνει μόνο το cartridge και θα στοιχίζει κοντά στα 39 δολάρια, ενώ η δεύτερη θα είναι το «full πακέτο», το οποίο θα κοστίζει 54$ και θα περιλαμβάνει εκτός από το cartridge του Duke Nukem 3D, μία υψηλής ποιότητας θήκη στα πρότυπα των παιχνιδιών της κονσόλας της SEGA, καθώς επίσης και ένα έγχρωμο manual! H αποστολή διαρκεί περίπου 3 με 4 εβδομάδες από την παραγγελία του τίτλου και εάν σας ενδιαφέρει μπορείτε να ρίξετε μία ματιά εδώ!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles