13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Μετά από τρεις σεζόν το NBC κόβει το Hannibal

    Το NBC εδώ και λίγες ώρες είναι αλήθεια πως έχει εκνευρίσει κομματάκι αρκετό κόσμο αφού αποφάσισε να μην προχωρήσει στα γυρίσματα άλλης σεζόν για το Hannibal. Η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ο φοβερός και τρομερός Δρ. Χάνιμπαλ Λέκτερ, δημιούργημα του συγγραφέα Thomas Harris και του μυθιστορήματος Red Dragon που προσαρμόστηκε για τις ανάγκες της τηλεόρασης από τον Bryan Fuller, θα ολοκληρωθεί μετά την τρίτη σεζόν που ήδη μεταδίδεται από το κανάλι.

    Hannibal - Season 1

    Οι φήμες για το εάν η σειρά θα βρει καινούργια στέγη έχουν ήδη αρχίσει να δίνουν και να παίρνουν, με τον Fuller να μην έχει προς το παρόν κάτι χειροπιαστό στα χέρια του. Ο οποίος πάντως εκθείασε το NBC για την καλλιτεχνική ελευθερία που του έδωσε για να στήσει τη σειρά όπως είχε σχεδιάσει. Και αυτό παρά το γεγονός πως τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν τα αναμενόμενα ενώ πολλά πλάνα ήταν αρκετά τολμηρά και προκλητικά για το μέσο αμερικανό τηλεθεατή.
    Η σειρά λοιπόν τελειώνει στο NBC (προβάλλεται κάθε Πέμπτη) και μένει να δούμε εάν η εταιρεία παραγωγής Gaumont International Television θα βρει αλλού στέγη γι’ αυτή την ξεχωριστή δουλειά που σίγουρα ξεχώρισε ανάμεσα στα τυπικά show της μικρής οθόνης. Είναι κρίμα ο Mads Mikkelsen, αυτός ο μοναδικός Δανός ηθοποιός να μην συνεχίσει αλλού τον εξαιρετικό του ρόλο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles