17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Meta: Έρχεται avatar store με ψηφιακά ρούχα επώνυμων οίκων μόδας

    Ζούμε πλέον σε έναν ψηφιακό κόσμο και αρκετοί είναι αυτοί που όχι μόνο επιθυμούν να δημιουργήσουν το προσωπικό τους avatar, αλλά απαιτούν να είναι και…καλοντυμένο!

    Για το λόγο αυτό, η Meta αποφάσισε να εκπληρώσει την επιθυμία τους, εγκαινιάζοντας ένα online κατάστημα, από το οποίο οι χρήστες των Facebook, Instagram, και Messenger θα μπορούν να αγοράζουν ψηφιακά ρούχα για τα avatars που φέρουν την υπογραφή διάσημων οίκων μόδας. Τα πρώτα brands στο κατάστημα είναι τα Prada, Balenciaga και Thom Browne που προτείνουν στους ενδιαφερόμενους ρούχα διαφορετικών στιλ.

    Σε σχετική ανάρτηση στο Facebook, ο CEO της Meta Mark Zuckerberg υποσχέθηκε ότι σύντομα οι λάτρεις της μόδας θα δουν digital goods κι άλλων brands.

    Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα αρκετοί διεθνείς οίκοι μόδας έχουν συνάψει συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας, προκειμένου να δημιουργήσουν τη digital εικόνα των brands. Πέρσι, για παράδειγμα, είδαμε skins στο Fortnite με υπογραφή Balenciaga, ενώ στο Roblox οι παίκτες μπορούσαν να επισκεφτούν τη Gucci Town.

    Σύμφωνα με τη Meta, το λανσάρισμα των νέων καταστημάτων θα πραγματοποιηθεί σύντομα και τα ψηφιακά ρούχα θα κοστίζουν λιγότερο από τα κανονικά! Περιμένουμε λεπτομέρειες προσεχώς…

    Διαβάστε επίσης:

    Ακόμα ένα χαρακτηριστικό του Tik Tok έρχεται στο Instagram

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles