17.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Μετά το χαστούκι… επιστρέφει! Η νέα ταινία του Will Smith που θα κάνει πάταγο (trailer)

    Το περιβόητο χαστούκι που έπεσε από το Will Smith στον Chris Rock «στοίχειωσε» τα περσινά Oscar, με αποτέλεσμα ο διάσημος ηθοποιός να αποκλειστεί για μια δεκαετία από τις δραστηριότητες της Ακαδημίας. Αυτό που παρουσίαζε αυξημένο ενδιαφέρον ήταν ο αντίκτυπος που θα είχε το εν λόγω περιστατικό στην καριέρα του Smith, αφού οι φήμες ήθελαν να χάνει δουλειές και να ακυρώνονται παραγωγές που τον περιλάμβαναν.

    Ο Will Smith όμως είναι μεγάλος σταρ και επιστρέφει αρκετά δυναμικά. Η νέα του ταινία “Emancipation” για την Apple TV αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση. Πρόκειται για ένα δράμα εποχής, σε σκηνοθεσία Antoine Fuqua, το οποίο θα πραγματοποιήσει πρεμιέρα τον ερχόμενο Δεκέμβρη, παρά τις φήμες που ήθελαν την ταινία να αναβάλλεται για το 2023.

    Η Apple TV έδωσε μάλιστα και στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του film, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

    Διαβάστε επίσης:

    Περισσότερα «Άλυτα Μυστήρια» έρχονται στο Netflix (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles