16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Περισσότερα «Άλυτα Μυστήρια» έρχονται στο Netflix (trailer)

    Περισσότερα «Άλυτα Μυστήρια» έρχονται προσεχώς στο Netflix, καθώς η γνωστή υπηρεσία streaming φέρνει το 3ο μέρος στις οθόνες των συνδρομητών στις 18 Οκτωβρίου 2022. Η σειρά θα παρουσιάσει ένα event διάρκειας τριών νυχτών και νέα επεισόδια θα κυκλοφορούν σε εβδομαδιαία βάση, δηλαδή στις 18, στις 25 Οκτωβρίου και την 1η Νοεμβρίου.

    Μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο trailer που κυκλοφόρησε στη συνέχεια:

    Αυτό που αναμένεται είναι περισσότερες ανεξήγητες εξαφανίσεις, τραγικά περιστατικά και αλλόκοτες ιστορίες, όπως και στους πρώτους δύο κύκλους που παρακολουθήσαμε έναν περίεργο θάνατο στο Oslo, ένα tsunami στην Ιαπωνία και UFOs στη Μασαχουσέτη.

    Αστυνομικοί, δημοσιογράφοι και μέλη των οικογενειών διηγούνται τις θεωρίες τους σε μια σειρά που δημιούργησαν οι Cosgrove-Meurer Productions και 21 Laps Entertainment, δηλαδή οι παραγωγοί του “Stranger Things.”

    Μέχρι στιγμής, 12 επεισόδια είναι διαθέσιμα για streaming στο Netflix.

    Διαβάστε επίσης:

    Κυκλοφόρησε το trailer για τη 2η σεζόν του Barbarians

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles